Ja viņš neciena savu māti, viņam nebūs cieņas arī pret tevi

Viņam vienkārši nav lemts iepazīt, ko nozīmē īsta mīlestība, jo bērnībā viņam pietrūcis mātes mīļuma un gādības. Galu galā, nav iespējams padzerties no tukšās glāzes…

Visticamāk pati ciešākā saikne uz Zemes ir saikne starp māti un viņas bērnu. Savu pirmo iespaidu par sievietēm, par mīlestību un cieņu pret viņām puika smeļas no attiecībām ar pašu pirmo daiļā dzimuma pārstāvi, ko sastop savā ceļā – savu māti.

Puika aug un laika gaitā mainās arī viņu attiecību modelis. Bērni paliek bērni: viņi pārņem un atdarina tos uzvedības modeļus, ko redz ikdienā. Tas nozīmē, ka visvairāk viņus ietekmē tieši tie konflikti un uzvedības paterni,ar ko nācies saskarties tieši savas bērnības laikā.

No mātes rūpēm un komunikācijas stila ir atkarīga zēna turpmākā dzīve. Bet no tā, kāda ir dēla attieksme pret savu māti, ir atkarīga viņa turpmākā attieksme pret visām sievietēm kopumā, bet īpaši pret savu mīļoto sievieti.

Protams, neviena negrib satikt vīrieti, kas tikai izmantos un apvainos savu sievieti. Šādā gadījumā par veselīgām un laimīgām attiecībām nāksies aizmirst. Arī izeja tām ir tikai viena – no šāda tipa ir jāskrien neatskatoties.

Taču kā lai saprot kāda būs vīrieša uzvedība attiecībās?

Ja augot zēns saņēmis pietiekami mātes uzmanības, mīlestības un rūpju, viņš lieliski saprot, ko nozīmē būt labsirdīgam, mīlošam un gādīgam pret savu partneri. Viņam nevajadzēs teikt priekšā vai to visu pieprasīt – tas jau būs ierakstīts viņa zemapziņā.

Ja viņam ir bijušas ciešas un draudzīgas attiecības ar māti, viņam būs vieglāk izveidot tikpat stipru saikni ar savu mīļoto sievieti.

Vīrietis, kas ciena savu māti, cienīs arī citas sievietes. Viņš augstu vērtēs attiecības un rūpēsies par savu sievieti tā, kā viņa to sagaida.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru