7.maijā (rītdien) iestāsies šogad spēcīgākais Pilnmēness jeb “Trakais Mēness”. Kurām zodiaka zīmēm tas būs liktenīgs?

Pilnmēness iestāsies 2020. gada 7. maijā pulksten 13:46 pēc Latvijas laika. Tā ietekmi mēs sajutīsim dažas dienas pirms un pēc šī datuma. Šis būs šogad spēcīgākais Pilnmēness, ko dēvē arī par “Trako Mēnesi” (“Crazy Moon”).

Maija Pilnmēness norisināsies Skorpiona zīmē – tas nozīmē, ka pilnībā izgaismosies cilvēku dabas tumšās puses, ārēji izpaudīsies iekšējās bailes, emocijas, trauksmainība, apspiestas vēlmes.

Tas attiecīgi ietekmēs cilvēku izturēšanos; daudzi kļūs impulsīvi un viegli aizvainojami. Savās problēmās ļaudis sāks meklēt vainīgo.

Ja iespējams, atsakies no izšķirošu lēmumu pieņemšanas, nemēģini skaidrot attiecības. (labāk ir samazināt kontaktu skaitu) un izvairies no potenciālām stresa situācijām. Jo mierīgāk tu pavadīsi Pilnmēness periodu, jo labāk tev pašam.

Novirzi enerģiju radošā gultnē.

Neatklāj savus plānus, neapspried naudas jautājumus.

Bet seko līdzi ienākošajai informācijai, it īpaši, ja tā ir konfidenciāla vai šifrēta.

Koncentrējies uz savām sajūtām un uznirstošajām pretrunām. Kas tev rada bailes? Kādi cilvēki liek tev iesaistīties konfliktā? Kas tev rada spēcīgu stresu? Pie šīm problēmām ir jāpiestrādā.

Psihebūs viegli ietekmējama. Iespējamaesošo slimību simptomu saasināšanās. Uzmanīgam un piesardzīgam tev jābūt, ja vadi auto, strādā ar tehniku, instrumentiem vai ķīmiskām vielām. Stingri ievēro drošības pasākumus.

Lasi vēl: Liktenīgā tikšanās un kaislīgas jūtas šīm zodiaka zīmēm ir gaidāma no 7. līdz 14.maijam

Kurām zodiaka zīmēm maija Pilnmēness būs liktenīgs?

Vērsis

Pilnmēness ietekmēs attiecības ar dzīvesbiedru. Darbā Vērsis izvēlēsies piemērotākos biznesa partnerus no citām valstīm. Vērši internetā var iepazīties ar simpātisku un kaislīgu pretējā dzimuma pārstāvi.

Vērsis, kam jau ir otrā puse, beidzot sapratīs, ka ir izdarījis pareizo izvēli. Pilnmēness viesīs skaidrību un izpratni par situāciju.

 

 

Vēzis

Pilnmēness notiks Vēža zvaigznāja 5.mājā, kas ir atbildīga par bērniem. Daudzi Vēža zīmes pārstāvji nopietni aizdomāsies par bērniņa radīšanu, bet kāds uzzinās, ka kļūs par vecāku. Starp citu, šajā laikā mazuļa ieņemšanas varbūtība palielinās.

Ja tev jau ir bērni, ļoti iespējams, ka viņu dzīvē norisināsies svarīgi notikumi un viņiem būs nepieciešams vecāku atbalsts.

Svari

Pilnmēness 7. maijā ietekmēs Svaru zīmes pārstāvju finanšu sfēru. Ir svarīgi tagad to sakārtot. Parādīsies izpratne par to, uz kuriem ienākumu avotiem tu pašlaik vari paļauties un kuri ir jāpārskata.

Pēc rezultātu apkopošanas vairāki Svaru zīmē dzimušie izlems veikt lielus pirkumus – mēģini to izdarīt līdz 13.maijam, pēc tam Venera sāks retrogrādu gaitu, un pirkumi jau būs neveiksmīgi. Līdz šim laikam ieteicams atrisināt arī citus svarīgus finanšu jautājumus.

Skorpions

Pilnmēness paies tavā zodiaka zīmē, tāpēc daudziem Skorpioniem noslēgsies svarīgs dzīves posms. Ļoti iespējams, ka aktuāla kļūs tēma par partnerattiecību izbeigšanu. Vai arī tu kaut ko radikāli mainīsi sevī –tēlu, iekšējos uzstādījumus, uzvārdu vai priekšstatu pašam par sevi.

Lasi vēl: Kādas ir grūtniecības pirmās pazīmes vēl pirms mēnešreižu aizkavēšanās. Sievietes, jums tas noteikti jāzina!

Strēlnieks

Strēlniekam Pilnmēness sniegs iespēju pabeigt noteiktu situāciju.Tiks apkopoti rezultāti un analizētas iepriekšējās kļūdas, kas šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem tuvākajā laikā ļaus sasniegt jaunu personības izaugsmes līmeni.

Avots:

zen.yandex

Pievienot komentāru