Šo obligāti jāizlasa meitu mammām

Lai arī cik banāli tas neskanētu, bet stingra un cietsirdīga izturēšanās pret meitu pilnīgi noteikti sagādās viņai daudz lieku problēmu turpmākajā dzīvē.

Šoreiz neko neteikšu par pieaugušiem zēniem, prakse pierāda, ka viņi sastāda vien 20% no psihoterapeitu klientiem, turklāt pārsvarā tie ir tieši mammu izlutināti un pāraprūpētie puikas. Un viņiem ir pavisam savādākas problēmas.

Tagad parunāsim par meitenēm, kuru man vienmēr paliek žēl. Žēl arī jau pieaugušu sieviešu, kad sēžot psihoterapeita krēslā, viņas nervozi iespiež plaukstas starp ceļgaliem vai sakrusto tās uz krūtīm un runā, runā, runā par to, cik grūta ir viņu dzīve.

Daudzas no viņām lieliski apzinās savas problēmas – neizskaidrojamās dusmas, skaudību, neapmierinātību ar dzīvi pat tad, kad šķietami viss ir labi. Un vēl, un vēl. Sarakstā ir arī neuzticēšanās cilvēkiem.
Un ļoti bieži viņas jautā, ka var būt nemaz nevajag neko mainīt, jā jau viņa ir par tādu izaugusi? Var būt, ka ir jau par vēlu?
Viņām ir ļoti grūti saprast, kāpēc viņas nespēj kontrolēt dažas savas reakcijas, kāpēc ir tik ļoti impulsīvas. Un te mēs nerunājam par pamatinstinktiem. Šīs pieaugušās meitenes viegli aizsvilstas dažādu sīkumu dēļ, un tas rada daudz dažādas grūtības.
Dzīve tā jau nemaz nav viegla, un mammas parasti aizmirst šo faktu. Mammas dāvā bērniem dzīvību un drīz pēc tam sāk iedzīt viņu vēl pakļāvīgajās dvēselēs dažādus uzstādījumus. Turklāt izmantojot asus un stingrus vārdus. Un šie vārdi ietekmē visu turpmāko dvēseles attīstību.

Es nevēlos tos šeit atkārtot. Ja ar jums tā ir bijis, tad paši varēsiet tos atcerēties. Arī tēvi mēdz iedzīt šādus uzstādījumus, taču tas jau būs atsevišķs stāsts.
Šobrīd runājam par mammām, kuras visai bieži mēdz uzbļaut, bet vēlāk viņu sirdis sažņaudzās aiz dabiskas žēlsirdības un viņas visādi cenšas nogludināt savu vainu.

Piedod, ļauj es tevi nobučošu… Taču drīzumā par to aizmirst un… Atkal uzbļauj.
Meita aug ar zemapziņā iedzītu uzstādījumu neuzticēties pašiem tuvākajiem cilvēkiem. Viņas mazā dvēselīte apjūk, viņa nezina, kas viņu sagaida katru nākamo mirkli.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru