96 gadus vecā kundze nolēma pārdot savu māju. Ieejot mājoklī, nekustamā īpašuma tirgotājs izbrīnā zaudēja valodu

Nereti cilvēkiem, kas meklē savu sapņu mājokli, jāsaskaras ar negodīgiem nekustamā īpašuma tirgotājiem, kuri krāpnieciski mēģina pārdot šķietami “labu” mājokli, izvietojot interneta vietnēs pavisam cita mitekļa fotogrāfijas.

Un, kad piepeši parādās klients, kurš ieinteresējas par attiecīgo mitekli, apskatot to, viņš ierauga pavisam citu ainu – nevis tādu, kādu redzēja tīmeklī, izvēloties sev piemērotu dzīvesvietu.

Kad 96 gadīga vecmāmuļa ieradās nekustamo īpašumu aģentūras birojā, lai izliktu savu māju pārdošanā, aģentūras darbinieki skeptiski attiecās pret viņas iesniegumu. Kad viens no aģentūras darbiniekiem ieradās objektā, viņš ieraudzīja vecu, ne ar ko neievērojamu ēku. Tādu māju vietējā apkārtnē bija daudz.

Apskatot māju, puisis sagatavojās tam, ka aiz sliekšņa viņu gaidīs vecu mantu kalni, terpentīna aromāts un santehnika, kas nav mainīta veselu mūžību. Bet viņam nebija taisnība!

Ieejot mājā, nekustamā īpašuma aģentūras darbinieks nokļuva brīnišķīgi iekārtotā koridorā ar neticami patīkamām zilām un baltām sienā. Vīrietim radās sajūta, ka viņš atrodas kaut kādā pilī.

Lasi arī: Kā patiesībā sievietes dzīvo cietumos. Kādā pretīgā veidā viņas mēģina palikt stāvoklī, lai savu ieslodzījuma laiku samazinātu

Mājas interjers internetā izpelnījies vispārējo sajūsmu, un daudzi izsaka komplimentus par to.

 

Šķir otru lapu, lai redzētu interjera FOTO

COMMENTS

Pievienot komentāru