Dēlu audzināšana. Kā sieviete sevi parādīs, to blakus arī saņems

Kā jūs audzināt vai audzināsiet savu dēlu? Tas ir pārsteidzoši, bet, ja sieviete nezina, kā “audzināt” vīrieti, kas blakus, tad visdrīzāk dēls pieaugs attālināts no parauga citiem.

Lasi vēl: Šie niecīgie sīkumi var izjaukt pat visideālākās attiecības gadiem ilgstošas

Rakstā minētie uzskati balstās uz reāliem notikumiem. Un pat ja vismaz vienai personai pasaulē palīdzēs šīs domas – es būšu laimīgs.

Izslēdziet mobilo tālruni, aizslēdzieties telpā, iedomājieties …

Tu esi 7 gadus veca dēla māte. Tā nu notika, ka jūs audzināt savu dēlu pati. Jūs esat nogurusi darbā, daudz rutīnas, tev nav daudz laika priekš sevis. Ikdienišķa situācija, kas redzama visapkārt.

Tāpat kā ikviens vīrietis pasaulē, tavs dēls nav perfekts. Viņam ir stiprās un vājās puses. Un pats par sevi saprotams, tāpat kā katra māte vēlat tikai labu savam dēlam un mīlat viņu ar visu savu sirdi.

Jautājumi, mamma, jums:

1) Kas atver durvis pie ieejas?

Vai tev durvis ver vaļā dēls vai jūs dēlam? Kāpēc tieši tā?

2) a – Dēls savām rokām izveidojis mammai apsveikumu 8. martā. Jūsu reakcija?

  1. Dēls aizmirsa jūs apsveikt Mātes dienā. Jūsu reakcija?

3) Dēls sauc fiziski spēcīgāku klasesbiedru par “āzi” un saņēma par to pa degunu, atgriezās mājās un raud. Ko tu darīsi, mamma?

4) Dēlam ir viens no mērķiem: vai nu labi mācīties, vai izcīnīt kausu futbolā, vai arī iemācīties lieliski dejot, bet tas neizdodas. Jūsu uzvedība?

5) Kā jūs satiekat savu dēlu mājās?

– Priecājieties katru reizi

– atnāca un atnāca, un?

– Atkarīgs no noskaņojuma

6) Kā jūs lūdzat palīdzību no sava dēla? Vai arī uzskatat, ka viņš ir mazs, lai piemēram, nestu smagos maisos no lielveikala?

7) Kad jūs sazināties ar savu dēlu – ar ko jūs sazināties? Ar dēlu, zēnu, īpašumu, vīrieti?

Šie jautājumi nav nejauši. 99% mammu neaizdomājas par pareizu uzvedību šādās (ļoti svarīgās) situācijās. Tad ko tur teikt …. Tēvi arī nesaprot pamatus. Jo tos audzināja tādas pašas mātes. Jā, tam ir vēsturisks izskaidrojums … otrais pasaules karš, vientuļās sievietes, kas visu velk uz sevis, jo vīrieši karo …

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru