2018. gada decembra horoskops visām Zodiaka zīmēm; Gan prieki, gan bēdas

Astrologi ir apstiprinājuši, ka dažu Zodiaka zīmju dzīve mainīsies tikai 2018. gada nogalē. Lai izvairītos no nepatikšanām, un nepalaistu garām savu veiksmi, gaidāmajām pārmaiņām ir jāsagatavojas laicīgi.

Pat ja visa gada garumā jūsu dzīvē tā arī nav noticis nekādu pārmaiņu, tas nenozīmē, ka pārmaiņas nevar sagaidīt jūs gada pēdējā mēnesī. Lielākā daļa Zodiaka pārstāvju atrodas savas dzīves svarīgāko notikumu priekšā, turklāt tie var kardināli mainīt visu viņu dzīvi.

Uguns stihija: Auns, Lauva, Strēlnieks

Saskaņā ar horoskopu uguns stihijas pārstāvjiem šis bijis notikumiem piesātināts gads. Taču ar to pārmaiņas nebeidzas. Astrologi apgalvo, ka 2018. gada pēdējā mēnesī Auniem, Lauvām un Strēlniekiem nāksies saskarties ar finansiālām un darba problēmām.

Gada beigas ir pats saspringtākais laiks, un tieši šajā periodā impulsīvie Auni var ciest no savas nesavaldības. Tomēr, savaldot savas emocijas, izdosies saglabāt arī darbavietu. Lauvām un Strēlniekiem vajadzētu būt uzmanīgākiem ar pirmssvētku tēriņiem, jo viņu tieksme uz izšķērdību var aizmiglot veselu saprātu.

Tēriņiem jābūt pārdomātiem, vēl labāk būtu jau laicīgi izplānot visus izdevumus, savādāk naudas trūkums kļūs par galveno problēmu ne vien gada pēdējās dienās, bet arī jaunajā gadā.

Zemes stihija: Vērsis, Jaunava, Mežāzis

Šis gads pagājis Zemes stihijas aizgādībā, tāpēc Vēršus, Jaunavas un Mežāžus grūtības skārušas vismazāk. Arī gada pēdējais mēnesis šo zīmju pārstāvjiem paies pavisam mierīgi, ja vien viņi paši nesagraus visus šī gada sasniegumus. Gada beigās Vērši var palaisties slinkumā, jo liksies, ka visas grūtības ir aiz muguras.

Tomēr nedrīkst zaudēt modrību, jo neizdarība var novest pie tā, ka gada pēdējās dienās Vērsim nāksies steigšus atgūt nokavēto, kas savukārt var izraisīt nopietnas kļūdas, par kurām nāksies samaksāt jaunajā 2019. gadā. Mežāži var pārlieku aizrauties ar darbu, kas slikti ietekmēs privāto dzīvi.

Čaklajiem Mežāžiem būtu jāatrod laiks atpūtai.  Nevērīga attieksme pret apkārtējiem var beigties ar to, ka gada nogali Mežāži pavadīs strīdos un konfliktos ar saviem tuviniekiem.

Aizejošā gada pēdējās dienas Jaunavām beidzot izdosies pavadīt harmonijā. Svarīgākās problēmas likušas aiz muguras, un šobrīd nekas neliecina par iespējamām grūtībām. Laiks veltīt sevi atpūtai un pirmssvētku rūpēm.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

  • […] 2018. gada decembra horoskops visām Zodiaka zīmēm; Gan prieki, gan bēdasTikai 290 operācijas: “Ekstrasensu cīņu” zvaigzne Nikola Kuzņecova parādīja, kāda bija pirms plastiskās operācijas!loading… (sc_adv_out = window.sc_adv_out || []).push({ id : "547851", domain : "n.ads3-adnow.com" }); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); […]

Pievienot komentāru