Necenties pārlieku izdabāt radiniekiem. Viņi izmantos tavu labo sirdi un beigās vēl apsūdzēs visos pasaules grēkos

Šo stāstu publicējusi kāda tīmekļa lietotāja. Tas ir par cilvēkiem, kuri patiesi bojā citiem dzīvi – par radiniekiem. Šķiet, tuvi cilvēki, bet arī viņi var nebūt “dāvana”.

Ir interesanti lasīt par kāda cilvēka dzīves pieredzi: kāds šajā stāstā, iespējams, atpazīs sevi, betkāds cits sapratīs, cik ļoti viņam paveicies arsavu ģimeni un radiniekiem. Jebkurā gadījumā tu lietderīgi izmantosi laiku, lasot šo stāstu. Seko autores teksts.

Jānis gatavojās doties uz darbu, kad iezvanījāstelefons. Viņš piegāja pie galdiņa un paņēma klausuli. Labāk nebūtu to ņēmis…

“Nu, kurš gan tevi ir apveltījis ar tik vienaldzīgu balsi”…

– Labi, Ieva, beidz pļāpāt! Kas noticis?

– Jāni, tu zini, ka mana Anniņa stājas augstskolā un viņai nav kur dzīvot. Ļausi viņai padzīvot pie sevis?

– Pie manis? Vai tu saproti, ko man lūdz? Es īrēju vienistabas dzīvokli, istaba ir tikai VIENA! Lai Anna kā visi studenti dzīvo kopmītnēs.

Ak, kāda laime piemeklējusi… Tikko dzīve sāka sakārtoties, un viņi atkal ir klāt. Apbalvojis gan Dievs ar tādiem radiniekiem… Acīmredzot par grēkiem iepriekšējā dzīvē…

Mēnesi vēlāk māsasmeita jau bija iemitinājusies Jāņa vienistabas dzīvoklī, bet viņš pats nesaprata, kā spējis piekrist šādai avantūrai. Māsa vienmēr zināja, kā pārliecināt. Ar sev raksturīgo uzstājību un nebeidzamo vārdu straumi viņa bez īpašām problēmām iedzina vīrieti stūrī.

Jānim atlika tikai cerēt, ka māsasmeita, šī jaukā būtne,kādu dienu labprātīgi pametīs viņa dzīvokli labākas dzīves meklējumos. Taču tam noticēt bija grūti.

Sākumā viss bija diezgan jauki, nebija ne runas, ka Anna radītu mātesbrālim jebkādas problēmas. Viņa iestājās augstskolas budžeta grupā, cītīgi apmeklēja nodarbības, devās uz bibliotēku. Vakaros meitene lasīja grāmatas vai sērfoja internetā.

Viss bija labi līdz brīdim, kad viņa sadraudzējās ar kādu vietējo meiteni, kuru pazina visi rajona puiši.

Anniņa sāka mainīties ļoti ātri, burtiski acu priekšā. Viņas dzīve tagad sastāvēja nevis no grāmatām un braucieniem uz bibliotēku, bet no ballītēm un diskotēkām.

Lasi vēl: Mirušo radinieku fotogrāfijas nevar glabāt mājās, kad reiz to cilvēki sapratīs!

Lūk, kā vide var mainīt cilvēku! Bet varbūt viņa jau bija tāda? Tikai izlikās un gribēja parādīt sevi labākā gaismā?

Jānis vairākas reizes mēģināja sazvanīties ar māsu. Viņas nekaunīgā meita bija zaudējusi kauna sajūtu un regulāri atgriezās no tusiņiem, smakojot pēc alkohola.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru