Ābolu mizas orhidejām; lielisks knifiņš ko man pastāstīja omīte!

Ābolu mizām ir izdevies noturēties vairākus gadus kā vienai no labākajām metodēm tieši orhidejām. Jo to jau vairākus gadu desmitus aktīvi izmanto puķu audzētāji. Pārliecinieties, ka ābolu miza kā mēslojums ir visefektīvākais līdzeklis.

Barojiet orhideju ar īpašu augļu uzlējumu, un tad jūs noteikti būsiet pārsteigti par rezultātu. Galu galā lapas kļūs stiprākas, un ziedu kāti sāks veidoties daudz ātrāk. Sakarā ar ko šāds efekts tiek sasniegts?

Augļu uztura priekšrocības

Ābolu mizu uzlējums, pēc speciālistu domām, ir ārkārtīgi noderīgs mājas ziediem, jo ​​satur organiskās skābes, vitamīnus, dažādus mikroelementus.

Tāpēc tas ne tikai bagātina augsni ar būtiskām minerālvielām, bet arī piesātina to ar pektīniem. Pateicoties tam, istabas augi ir pēc iespējas piesātināti.

 

Turklāt ābolu mizā lielos daudzumos ir A un C vitamīni. Tie ir nepieciešami veselīgai orhideju augšanai. Tāpēc šo augļu mizu uzlējums, ko izmanto kā virskārtu, uzrāda izcilu rezultātu.

Lasi vēl: Manas omītes ieteikums: Kā ātri un viegli atbrīvoties no kolorado vabolēm bez ķīmijas

Lai mājās pagatavotu efektīvu mēslojumu, jums būs nepieciešami 2 mazi āboli un 1 litrs tīra ūdens. Mēs nomizojam augļus. Uzvāram ūdeni. Ābolu mizu ievietojam krūzē vai jebkurā citā dziļā traukā ar ne pārāk platu kaklu. Piepildiet tīrīšanu ar verdošu ūdeni un pārklājiet ar vāku, to nepieskrūvējot.

Pievienot komentāru