Aizdedzinot savu zobu birsti, iegūsi ārkārtīgi noderīgu mājsaimniecības instrumentu

Visticamāk tev ne vienu vien reizi ir sanācis pārliecināties, ka daudzām lietām ir visplašākais pielietojuma spektrs. Un šodien tu uzzināsi, kā vēl var izmantot visvienkāršāko zobu birsti. Tu būsi pārsteigta par to, kāpēc tu ātrāk neesi par to aizdomājusies.

No šī maza un necila priekšmeta var izveidot daudz dažādu mājsaimniecībā noderīgu rīku. Mēs esam pārliecināti – tu vairs nekad nemetīsi ārā vecas zobu birstes. Jo tās var kalpot ne tikai zobu tīrīšanai.

Padomi mājsaimniecībā

Visiem ir labi zināms fakts, ka ar zobu birstes palīdzību var iztīrīt pat grūti pieejamas vietas. Taču to var padarīt vēl ērtāku – vienkārši pāris sekundes paturi to virs liesmas, saloki – un gatavs! Vari tīrīt ar baudu!

Nekādīgi neizdodas iztīrīt pelējumu no flīžu šuvēm? Tad šis triks ir domāts tieši tev! Urbjmašīnas vai skrūvgrieža urbim piestiprini zobu birsti un nogriez tās kātiņu tā, lai paliek tikai zobu birstes galviņa ar sariem. Šāda birste ideāli, ātri un bez mazākās piepūles notīrīs visus netīrumus.

Zobu birsti var izmantot arī matu sakņu uzkasīšanai. Taču vēl patīkamāks ir fakts, ka ar zobu birstes palīdzību var itin viegli paslēpt izspūrušus matus, kas bieži vien bojā visu frizūras izskatu. Vienkārši uz birstes uzsmidzini nedaudz matu lakas vai arī uzklāj kādu citu matu veidošanas līdzekli, un viegli piegludini matiņus.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru