„Ekstrasensu cīņu” zvaigznes pastāstīja, kā atpazīt likteņa zīmes

Timofejs Rudenko un Aleksandrs Šeps dalās ar savām ezotēriskām zināšanām. Televīzijas šova zvaigznes pastāstīja, kā var atpazīt likteņa zīmes.

Pēc gaišreģu teiktā, katra cilvēka dzīvē ir sastopamas neskaitāmas šāda veida zīmes, turklāt tās mēdz būt visdažādākas. Atkarībā no katra indivīda garīgā līmeņa, Visuma sniegtās likteņa zīmes var izrādīties šķietami dīvainas sakritības, vai, piemēram, nejauša garāmgājēja frāze, kāds uzraksts uz gājēju tuneļa sienām vai pat kādas reklāmas bildīte. Turklāt šādas zīmes var sūtīt arī apkārtējās enerģijas vai mirušie cilvēki.

„Šeit ir svarīga paša cilvēka uzmanības koncentrācija uz šīm zīmēm,” atzīmē Rudenko. Tikai tad varēs saprast, ka ir noteikti nepieciešams nokļūt kādā vietā vai satikties ar kādu paziņu. Turklāt, ja cilvēkam vienmēr ir nomākts garastāvoklis, viņam noteikti būtu vērts pievērst uzmanību savai iekšējai pasaulei.Jo tā iemesls varētu slēpties negatīvos signālos, ko sūta apkārtējā vide, un, izprotot sevi un savas domas, šīs zīmes var palīdzēt jums sasniegt mērķus.

Lasi vēl: Tautas līdzeklis ziemassvētku kaktusa mēslošanai – ziedēs kā traks

„Šeit nav un nemaz nevar būt nekādu rāmju un ierobežojumu, viss ir atkarīgs tikai no mūsu pašu izpratnes par Visumu,” pastāstīja Šeps savā intervijā Cosmopolitan.

Aleksandrs kļuva par 2013.gada „Ekstrasensu cīņu uzvarētāju”, savukārt Timofejs Rudenko pārspēja savus konkurentus šova pēdējā, 19. sezonā. Jāpiebilst, ka šis populārais televīzijas projekts izpelnījās plašu kritiku dēļ inscenējumiem, meliem un iepriekš sarakstītu scenāriju. Pret šo ezotērisko konkursu iebilda arī daži Krievijas deputāti.

Avots:

teleprogramma

Pievienot komentāru