Aizvadīta grandioza RISEBA Karjeras diena 2019

Šī gada 9. aprīlī notika Biznesa, mākslas un tehnoloģiju augstskolas “RISEBA” Karjeras diena 2019 – otrā darba un prakses iespēju izstāde. Tā pulcēja vairāk nekā 40 uzņēmumu un organizāciju, kuri visiem apmeklētājiem piedāvāja prakses un darba iespējas, kā arī informēja par dažādām citām karjeras izaugsmes iespējām.

Pasākumu RISEBA Arhitektūras un mediju centrā H2O 6, Aisteres zālē apmeklēja vairāk kā 600 apmeklētāju – studenti no dažādām augstskolām, vidusskolu pēdējo klašu skolēni un citi interesenti.

Apmeklētāji RISEBA Karjeras dienas 2019 ietvaros varēja ne tikai klātienē uzzināt par prakses, darba un citām karjeras iespējām, bet arī piedalīties “Speed dating ar Karjeru” – darba intervijās ar 15 uzņēmumu pārstāvjiem, klausīties 6 podkāstus, baudīt muzikālus pārsteigumus no grupas Dziļi Violets, DJ24k un RISEBA studenta Reika, kā arī paši izmēģināt sietspiedes tehniku radošajā darbnīcā. 9. aprīļa ietvaros notika arī 2 uzņēmumu vieslekcijas un mārketinga seminārs ar vieslektoru Bartolomeo Rafael Bialas no ASV. Pasākumā bija neskaitāmi konkursi, dalības uzņēmumu balvas, īpašas balvas no Lux Express un arī lielā balva – 200 EUR studiju maksas atlaide no augstskolas RISEBA, tas viss ar lielu pozitīvo emociju lādiņu!

Aprīļa un maija mēnešu ietvaros RISEBA Karjeras dienas 2019 turpināsies, visiem būs iespēja bez maksas apmeklēt ar karjeras izaugsmi saistītus pasākumus un satikties ar nozares pārstāvjiem, uzņēmumiem un dzirdēt aktuālu un derīgu informāciju. Vairāk par pasākumiem var atrast FB lapā @risebakarjerasdienas.

Paldies #RKD19 galvenajam atbalstītājam: Evolution Gaming un visiem dalības uzņēmumiem un organizācijām: Cabot Latvija, Kreiss, DNB ASA Latvijas filiāle, VAS Starptautiskā lidosta ”Rīga”, New Level Latvija, ShowHeroes, Rimi, Tenax grupa, GMG grupai, Rīgas namu pārvaldnieks, Circle K Business Centre, Webhelp Latvija, MSC, Jauniešu ceļojumi, IKEA, SEB Latvija un SEB Global Services, KPMG Latvija, Sanitex, Maxima, BTA Latvija, Cat Care Community, LXR lights, Profesionālā vidusskola Victoria, Actimel, Prakse.lv, Labklājības ministrija, Valsts darba inspekcija, Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcija, RISEBA Studējošo pašpārvalde, Redbull, Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra, Ghetto TV un Ghetto Games, Skolēns.lv, Duke of Edinburgh International Youth Self-Education Program “Awards”, Lux Express, Cantine, kā arī Swedbank, CopyExpert, Lielbritānijas Tirdzniecības kamera Latvijā, Irish Latvian Chamber of Commerce.

Gaidīsim visus uz RISEBA Karjeras dienu 2019 pasākumiem aprīlī un maijā!

Vairāk fotogrāfijas no RISEBA Karjeras dienām 2019: http://www.riseba.lv/…/foto-ga…/riseba-karjeras-dienas-2019…

Fotogrāfijas: Toms Ošiņš, Kristaps Bardziņš, Anete Zatirka, RISEBA Production

Pievienot komentāru