Aleksandrs Šeps nolēmis pastāstīt kā mēs paši sev piesaistam nabadzību, bet to pat nenojaušam

Šodien mēs jums pastāstīsim par paradumiem un kļūdām, kuras, saskaņā ar ekstrasensu Aleksandru Šepsu, pieļauj nabadzīgi cilvēki.

  1. Sūdzības

Paseko līdzi tam, cik bieži tu sūdzies! Mēs sūdzamies, ka ir maz naudas, ka dzīve nav izveidojusies tāda kā iecerēts, par valdību, medicīnu, neveiksmēm utt.Ja šis negatīvisms kļūst par tavu ieradumu, tad visu iepriekš minēto tu burtiski piesaista sev. Domu spēks s ir pierādīts jau sen. Jo vairāk tu sūdzies, jo vairāk problēmu tev būs. Nauda nepatīk neapmierināti cilvēki.

  1. Visu un uzreiz

Nauda neviena no debesīm nekrīt, pat ja tev šķiet citādāk. Lai nopelnītu pietiekami, ir jāpieliek daudz pūļu. Gaidīt ātrus panākumus ir teju nepiepildāms sapnis. Atgrūžot domu par darbu, tu praktiski atgrūd naudu prom no sevis.

  1. Nemīlams darbs

Viena no visbiežāk pieļautajām kļūdām ir ienīst savudarbu un vēlme sasniegt vairāk. Ja tev nepatīk tas, ko dari, attīstība nav iespējama, un attiecīgi lielu naudu tu nenopelnīsi.

  1. Skaudība

Skaudība ne tikai nenovedīs pie bagātības, bet arī sagrauzīs cilvēku no iekšpuses, izraisot slimības un pilnīgu vientulību. Apskaužot citu cilvēku panākumus, cilvēks nokļūst briesmīgā stāvoklī, kas neļauj viņam rīkoties un iet pie savu plānu realizācijas.

  1. Ekonomija

Izšķērdīgi cilvēki reti kad ir ļoti bagāti, bet pārāk stingra taupība arī nerada labklājību. Bērnu izglītības un veselības izmaksas nevar tikt samazinātas – tas ir ceļš uz nabadzību. Bez tam, ja tu vienmēr pērc tikai lētas lietas, tad nauda tev vienkārši nebūs.

Lasi vēl: Mājokļu un komunālo pakalpojumu noslēpumi; Ikviens, kas nezina šos 11 ziemas trikus, maksā par apkuri divkāršu tarifu

  1. Laika izšķiešana

Ja tu bieži pa tukšo nosit laiku, tad tu neredzēsi panākumus. Jums ir jāsadala laiks un jāuzņemas atbildība par to. Ļaujot sev pavadīt laiku absurdi un nelietderīgi, tu palaid garām daudz iespēju.

  1. Gaidas

Ja tu pastāvīgi gaidīsi kādu īpašu, piemērotu gadījumu, tu vienkārši to nesagaidīsi. Atceries, ka tas, kas patiešām vēlas kaut ko, iet uz to. Un tas, kurš meklē attaisnojumus, netiecas uz panākumiem.

Avots:

interesno

COMMENTS

Pievienot komentāru