3 zodiaka zīmes, kam nav ieteicams veikt plastiskās operācijas. Nav vēlami pat tetovējumi. Mēs tevi brīdinājām, tāpēc neizaicini likteni!

Plastisko operāciju nevajadzētu veikt trīs zodiaka zīmju pārstāvjiem. Astrologi ir izsecinājuši, kam jāatturas no plastikas ķirurga pakalpojumiem, lai nekaitētu savam izskatam un ķermenim.

Zivis

Zivju zīmes pārstāvji iekšējas nedrošības dēļ bieži meklē trūkumus savā izskatā, vienlaikus aktīvi cīnoties ar tiem. Sākumā tiek izmantota kosmētika, pēc tam injekcijas un dažreiz viss beidzas ar vizītēm pie ķirurgiem.

Astrologi norāda, ka Zivis ir ārkārtīgi lētticīgas, tās var vērties pat pie nepieredzējuša speciālista. Operācijas, lai mainītu Zivju izskatu, ne vienmēr norit gludi. Un tad, aplūkojot savu izskatu,Zivis bieži nonāk depresijā. Astrologi iesaka neiet pārāk tālu un aprobežoties tikai ar kosmētiskām procedūrām.

Jaunava

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji nevēlas strādāt ar sevi un savu ķermeni. Ja Jaunavas iegūst lieko svaru, tad nesteidzas uz sporta zāli, bet nekavējoties dodas uz tauku atsūkšanu vai ķermeņa modelēšanas procedūrām.

Bet – operācija nedod ilgtermiņa rezultātus, jo ir jāievēro pareiza diēta un regulāri jāvingro. Astrologi skaidro, ka plastiskā ķirurģija nav risinājums liekā svara samazināšanai. Viņi iesaka Jaunavai cīnīties ar savu slinkumu un pievērsties fiziskām aktivitātēm, kas veicinās svara zudumu.

Mežāzis

Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem ir raksturīgs aizdomīgums. Viņi ir gatavi mainīt visu savā izskatā. Tomēr viņiem var būt grūti apstāties. Vēloties palielināt krūtis, viņi bieži tiecas sasniegt neticamus šīs ķermeņa daļas izmērus.

Lasi vēl: Aleksandrs Šeps nolēmis pastāstīt kā mēs paši sev piesaistam nabadzību, bet to pat nenojaušam

Veicot sejas uzlabošanu, viņi ir gandrīz gatavi pārvilkt acis pār pieri. Turklāt viņus neietekmē pat tas, karadinieki un pat speciālisti pārliecina atturēties no krasām izskata izmaiņām. Mežāžiem ir savs viedoklis par skaistumu. Astrologi iesaka viņiem nekrist galējībās.

Avots:

govoritufa

COMMENTS

Pievienot komentāru