Apbalvos Latvijas Ekonomikas attīstības foruma konkursa uzvarētājus

Jau 18 gadus pēc kārtas biedrība “Latvijas Ekonomikas Attīstības Forums” (LEAF) sadarbībā ar Augstākās Izglītības padomi (AIP) rīko konkursu studentiem “LEAF Balva 2018” par labāko zinātnisko darbu ekonomikā. LEAF Balva 2018 apbalvošanas ceremoniju atklās Eiropas Parlamenta deputāte, LEAF prezidente Inese Vaidere, kura biedrību vada kopš tās dibināšanas 1998.gadā.

Konkursam, kura mērķis ir atzīmēt topošos speciālistus un veicināt profesionālu un analītisku zinātnisku darbu rašanos, šogad tika iesniegti kopumā 15 bakalaura un maģistra darbi no sešām Latvijas augstskolām.

Balvas pasniegšanas ceremonijā ikgadējo lekciju, ar kuru tradicionāli uzstājas kāds sabiedrībā respektēts eksperts, lasīs Fiskālās disciplīnas Padomes priekšsēdētājs MSc. oec. Jānis Platais. Tās tēma: “Fiskālās disciplīnas loma, nodrošinot ilgtspējīgu ekonomikas attīstību”. Savukārt pasākuma otrajā daļā LEAF prezidente Inese Vaidere un AIP priekšsēdētājs profesors Jānis Vētra pasniegs balvas šā gada uzvarētājiem.

LEAF ir biedrība, kuras darbības galvenais mērķis – rosināt ekonomiskās domas attīstību valstī, izglītot un iesaistīt topošos speciālistus diskusijā un lēmumu pieņemšanā par aktuālām un polemiskām ekonomikas un tautsaimniecības tēmām. LEAF apvieno 22 biedrus – Latvijā un arī Eiropas Savienībā pazīstamus ekonomistus, juristus, uzņēmējus un valsts iestāžu darbiniekus.

„LEAF Balva 2018’’ pasniegšanas ceremonija notiks piektdien, 30.novembrī, plkst. 13.00 Rīgā, Latvijas Universitātes bibliotēkas konferenču zālē.

Pievienot komentāru