„Apnika būt par lelli,” slavenā meitene-Bārbija atteicās no sava ierastā tēla un tagad pārsteidz ar savu dabīgo skaistumu

Nospiedošais vairums sieviešu ir ļoti prasīgas pret savu ārieni. Daudzas nemitīgi cenšas kaut nedaudz piekoriģēt savu koptēlu.

Dāmas ir gatavas tērēt savu laiku un savus spēkus, pakļauj sevi dažādām procedūrām, lai pietuvotos savam ideālam. Dažas sievietes nereti ir gatavas paciest sāpes un dodas uz riskantām operācijām. Taču to rezultāts ne vienmēr atbilst gaidītajam.

Savā laikā Valērija Lukjanova kļuva slavena internetā un visā pasaulē, pateicoties savai neparastai ārienei. Meitene praktiski kļuva par slavenās lelles Bārbijas kopiju.

Lai gan pati Valērija apgalvoja, ka tikai vienreiz izmantoja plastisko ķirurģiju, palielinot savas krūtis, taču rezultāts bija acīmredzams.

Ar neapbruņotu aci var pamanīt, ka plastiskie ķirurgi ne vienu vien stundu piestrādāja pie meitenes sejas un figūras. Visi, kas pazina Valēriju vēl pirms viņa pārvērtās par dzīvu Bārbiju, vienbalsīgi apgalvo, ko no viņas iepriekšējās palikuši vien mati.

Turklāt Valērija nemitīgi uzklāja ļoti spilgtu meikapu. Jaunkundze nemaz neizskatījās pēc dzīvā cilvēka. Toties visnotaļ līdzinājās lellei.

Kā dzīvā lelle izskatās tagad skaties nākošajā lapā

Pievienot komentāru