Atjaunota dezinfekcijas līdzekļa “Virudes” pieejamība internetveikalā

No šodienas, 3.aprīļa, ir atjaunota roku un dezinfekcijas līdzekļa “Virudes” pieejamība “Latvijas balzams veikali” internetveikalā, ļaujot Latvijas iedzīvotājiem attālināti iegādāties šobrīd tirgū ļoti pieprasīto produktu.

Minimālais pasūtījuma daudzums internetveikalā ir 3 kanniņas “Virudes”. Tāpat “Virudes” dezinfekcijas līdzekli ir iespējams iegādāties, apmeklējot kādu no 48 “Latvijas balzams veikaliem” Rīgā un Latvijas lielākajās reģionālajās pilsētās.

“Pēc intensīva “Latvijas balzams veikali” komandas darba ir atjaunota iespēja iegādāties trīs un vairāk pieprasītā “Virudes” dezinfekcijas līdzekļa kanniņas tiešsaistē, lai iedzīvotājiem pēc iespējas retāk vajadzētu doties ārpus mājām vai darba vietas,” informē “Latvijas balzams veikali” tīkla direktore Oļesja Saveļjeva. “Esam pārliecinājušies, ka šoreiz mūsu online sistēma spēs izturēt pat ārkārtēji augstu pieprasījumu un šis produkts pietiks visiem interesentiem,” komentē Oļesja Saveļjeva.

Interneta veikalā īstenotos pasūtījumus “Latvijas balzams veikali” nogādās Rīgas un Pierīgas iedzīvotājiem uz mājām vai darba vietā. Plašāka informācija par pasūtījumu veikšanu un piegādēm atrodama “Latvijas balzams veikali” mājaslapas sadaļā “Kā pasūtīt”: www.lbveikali.lv/lv/ka-pasutit/

Roku un dezinfekcijas līdzeklis “Virudes” pašlaik ir pieejams četru litru tilpumā, ko vēlāk iespējams pārliet ērtākas lietošanas traukos. Tas ir izstrādāts uz spirta bāzes (70%), satur glicerīnu un ūdeņraža peroksīdu. Lai gan dezinfekcijas līdzeklis satur augstu spirta koncentrāciju, tas nav lietojams iekšķīgi tā sastāvā ietverto tehnoloģisko palīglīdzekļu dēļ.

“Latvijas balzams veikali” ir specializēts alkoholisko dzērienu tirdzniecības tīkls, kas nodrošina iecienīto dzērienu pieejamību 48 veikalos. No tiem 36 veikali atrodas Rīgā, savukārt 12 veikali – dažādās Latvijas reģionālajās pilsētās. Kopš 2015.gada veikalu tīkls iekļauts starptautiskās uzņēmumu grupas “Amber Beverage Group” sastāvā.

Pievienot komentāru