Kāpēc ir stingri aizliegts uzkāpt uz aizgājēja kapu kopiņas un ar ko tas tev par beigties

Kapsētas apmeklēšana prasa ievērot noteiktus vietai atbilstošus noteikumus. Šajā vietā ir daudz, ka aizliegts un to noteikti ir jāņem vērā. 

Kapsēta ir vieta, kur atrodas mirušo ķermeņi un dvēseles. Jebkurā gadījumā kapos vienmēr ir cilvēki, kuri ierodas apmeklēt savus mirušos tuviniekus un sazināties ar viņiem iekšēji. Tāpēc skaļas skaņas šeit vienkārši nav piemērotas cilvēcisku iemeslu dēļ.

Pārejot starp kapu rindām, uzmanīgi ir jāskatās zem kājām. Iespējams, ka jūs nepamanīsiet kādu nekoptu kapiņu un netīšām uz tā uzkāpsiet. Šis pārkāpums ir daudz nopietnāks nekā tā var šķist.

Pirmkārt, tas izraisīs loģisku neapmierinātību apbedīto tuvinieku starpā. Ļoti viegli varat sabojāt stādījumus uz kapu kopiņas.

Otrkārt, no dažādu uzskatu dēļ tā ir slikta zīme. Tiek uzskatīts, ka iekāpt kapā ir tas pats, kas izteikt necieņu pret to, kurš tajā guldīts. Par to viņa dvēsele būs dusmīga.

No kapa jūs varat iegūt negatīvo enerģiju, kas novedīs pie labklājības, veselības, garastāvokļa pasliktināšanās. Sliktākajā gadījumā dzīvē radīsies nopietnas problēmas.

No reliģijas viedokļa neuzmanība pret kapu ir sodāma rīcība. Par šādu necieņu, jums nekavējoties jāpieprasa mirušā piedošana.

Lasi vēl: Zodiaka zīmes, kuras ir tik kaitinošas, ka bāž degunu svešās darīšanās. Nu par dvīņiem kā naglai pa galvu!

Cik nepatīkami būtu redzēt vai uzzināt, ka mīlētā cilvēka kapu apgānīja kāds cilvēks, kurš uz tā uzkāpis. Un otrādi – nav ļoti forši saprast, ka kāds staigā netīrās kurpēs uz kapu kopiņas. Sajūta nebūtu patīkama.

Samazinot iespējamās sekas, ja esi uzāpis nejauši uz kapu kopiņas, var tikai sirsnīgi lūgt piedošanu apbedītajiem. Tad jums pēc iespējas ātrāk jāaizmirst par šo situāciju, lai tā nemocītu dvēseli.

Avots:

zen. yandex

COMMENTS

Pievienot komentāru