Vairs nav ko teikt: dzemdēja savas veselības uzlabošanai, un bērnu atstāja dzemdību namā

Oksana palika stāvoklī un piedzemdēja bērnu tikai un vienīgi tādēļ, lai atbrīvotos no endometriozes.

Oksana jau savlaicīgi iestājās dzemdību namā, apmēram nedēļu pirms noteiktā dzemdību datuma. Viņa atstāja diezgan patīkamu iespaidu – izglītota un inteliģenta sieviete, nedaudz pāri 30 gadiem. Arī ar viņas grūtnieces uzskaites karti viss bijis kārtībā, visu grūtniecības laiku viņa atradās kādas privātklīnikas uzskaitē, arī mūsu klīnikā viņai bija noslēgts dzemdību līgums.

Viņa ļoti negribēja dzemdēt pati – baidījās no sāpēm, un lūdza veikt ķeizargriezienu. Taču viņai tam nebija it nekādu indikāciju, tāpēc Oksanai nācās gaidīt dabīgās kontrakcijas. Tās sākušās vēlu vakarā, bet jau o rīta mēs gājām uz dzemdību zāli. Pēc nieka desmit minūtēm pasaulē nāca burvīga mazulīte – pilnīgi vesela meitenīte, kura bija ļoti līdzīga savai mātei.

Un te Oksana mūs ļoti pārsteidzas – viņa savam bērnam pat aci neuzmeta, vienkārši palūdza mūs aiznest meitenīti uz bērnu nodaļu. Viņa neizrādīja absolūti nekādas intereses pret bērnu – viņa pat neapjautājās par bērna veselību vai dzimumu. Mēs izbrīnā saskatījāmies, taču nolēmām nestrīdēties – iespējams, tā ir savdabīga reakcija uz stresu.

Taču jau nākamajā rītā kļuvis skaidrs, ka tas nebūt nav stress;, bet gan savlaicīgi ieplānots un pilnīgi apzināts lēmums.

Lasi arī: Šeit uzzināsiet kādus vārdus ir ieteicams dot meitenēm un no kādiem labāk izvairīties

Oksana palika stāvoklī un dzemdēja bērnu tikai tādēļ, lai atbrīvotos no endometriozes. Un viņa it nemaz neplānoja ņemt līdzi savu meitiņu, un, ne mirkli neminstinoties, uzrakstīja atteikumu no bērna. Bet jau vēlāk, izrakstoties, atstāja mums savu telefona numuru:

„Tas ir viņas tēvs. Tiesa gan, viņš nemaz nezināja, ka es biju stāvoklī, mēs tikāmies pavisam neilgu laiku, bet, paliekot stāvoklī, es pilnībā pārtraucu mūsu saskarsmi. Iespējams, viņam meitene būs vajadzīga, taču šaubos.”

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru