”Bailēs izskrēju no mājokļa un nekavējoties nolēmu pārcelties” Māte dēla fotogrāfijā pamana ko pārdabisku

26 gadus vecā Lakiša Deivisa no Lielbritānijas pilsētas Liverpūles piedzīvoja īstas šausmas, ieraugot spoku sava divu gadu vecā dēla fotogrāfijā.

Attēlā iemūžinātais poltergeists izskatījās kā mazs zēns, kas raudzījās uz sienu. Izrādījās, ka māja, kurā trīs gadus dzīvoja Lakiša, divu bērnu māte, jau sen tika uzskatīta par bīstamu, ziņo tabloīds “Mirror”.

“Rūpīgi izpētot sava dēla fotogrāfiju, es biju šausmīgi nobijusies – fonā bija skaidri redzams cita zēna aprises, lai gan mājās nebija neviena cita, izņemot mūs. Bailēs izskrēju no mājokļa un uzreiz nolēmu pārcelties prom no šīs briesmīgās vietas,” sacīja jaunā māmiņa.

Lakiša turēja vārdu – pēc dažām dienām viņa tīmeklī publicēja sludinājumu par sava mājokļa izīrēšanu. Izrādījās, ka ēkai Pikvikstrīdā jau sen bija bīstama un mistiska reputācija.

Lasi vēl: Sieva aizsūtīja vīram bildi. Vīrs to apskatot nekavējoties pieprasīja šķiršanos. Vai tu redzi iemeslu?

“Baumas, ka šajā ielā dzīvo 135 gadus vecs poltergeists, kurš šad un tad apciemo apkārtnes iedzīvotājus, cirkulē jau ilgu laiku. Viņš nedod cilvēkiem mieru naktī un ālējas viņu mājokļos. Turklāt dažreiz tik spēcīgi, ka nelaimīgie ļaudis domā, ka atrodas zemestrīces epicentrā, “sacīja paranormālo parādību eksperts Toms Slemens.

Avots: vesti

COMMENTS

Pievienot komentāru