Baltā nakts kafejnīcā “Kas Dārzā”

Lūk, vēl viena iespēja Baltajā Naktī – restorāns “KasDārzā” 08.09. plkst. 21:00  piedāvā viesu no Pleskavas uzstāšanos. Kādam no mums, iespējams, šķitīs ne ļoti saprotams viss par Instrumentālo Huligānismu, Psihoanalītisko Melodismu vai Erotiskā Trillerisma sižetiskajiem līkločiem, tomēr… ir skaidrs, ka Freak’n ‘Rolleri spēlē ne-džezu. 
Oтцы Хороших Звуков (The Fathers Of Good Sounds) arī kā Labo Skaņu Tēvi ir no Pleskavas,
kā paši saka, spēlē mūziku, kurai skanot kaktusi sāk ziedēt, bērni dejo, bet pārējie smaida.
Mūzikas teorētiķi, kritiķi, zinātnieki Tēvu iznācienos sadzird funk, jazz-rock, ska, latino un vēl kaut ko, tomēr paši Tēvi tik’ iesmej par kritiķiem un visam ko padara spiež virsū treknu Freak’N’Roll un Afro-Slāviskā Jazz zīmogu.
Katru viņu kompozīciju pavada arī verbālās performances, kas bieži robežojas ar absurdu un piešķir performancei groteska šova nokrāsu, toties no tekstiem klausītājs var nojaust arī par to kā Krievijas ziemeļrietumu nekurienē labas skaņas vienojas kvēlojošās melodijās.
Grupa savā daiļradē nes pasaulei diezgan palielu kublu ar Pleskavas novada Puškina rajonā mītošā komponista Anatolija Andrejeva garadarbiem.
Tie tapuši spēcīgā Annas Pētera M. Hernovas iespaidā, taču pavisam bezcerīgajiem tiek atgādināts, ka Pleskavas zeme ir Puškina vietas!

Sastavs:
Georgy Balandin – saksofons
Alexey Zhikharevich – flauta
Anton Lishevsky – ģitāra
Alexander Nevsky – makslas teksts, poezija
Pavel Samsonov – sitamie instrumenti
Nikolay Yakovlev – basģitāra

Pievienot komentāru