Atgūt vīru no mīļākās bez maģijas – tas ir pavisam reāli!

Šajā rakstā ir sīki aprakstīts kā rīkoties, lai vīrs aizmirstu par savu mīļāko. Ir minētas reālas dzīves situācijas un aprakstīti veidi, kā atgriezt vīru ģimenē.

Vīram ir mīļākā, kā rīkoties šādā situācijā neviena parasti nezina. Lai gan šī problēma uztrauc ļoti daudzas sievietes. Dažas dāmas vēršas pie tumšās maģijas pazinējiem, meklē iedarbīgus buramvārdus. Taču pastāv arī daudz drošāki veidi laulības saglabāšanai.

Laulībai tiešām var pienākt beigas, ja vīram ir uzradusies mīļākā. Nokļūstot šādā situācijā, sievietes parasti apjūk. Kā atjaunot ģimenes saites, kā izdarīt tā, lai vīrs aizmirstu par savu mīļāko daudzas vienkārši nezina un tāpēc izjūt spēcīgas bailes. Taču pats galvenais šādā situācijā nekrist panikā. Ja reiz jūsu ģimenē ir valdījusi īsta mīlestība, par to ir jācīnās.

Katru savu soli jums būs rūpīgi jāpārdomā, bet būtu jāsāk ar to, ka jāizsāp nodevība, nav jāsteidzas. Nav arī jāskrien pie dziedniecēm vai burvēm, viņu apvārdošanas sekas ir neaprēķināmas. Nevajadzētu iejaukt viņpasaules spēkus jūsu ģimenes dzīvē, personīgā laime ir svarīgāka.

Kāpēc vīrietis aizgājis „pa kreisi”? Iespējams, kaut kas pietrūcis esošajā laulībā? Sievai, pirmkārt, būtu jāizanalizē attiecības ar krāpnieku. Vai viņa vienmēr ir bijusi maiga un labsirdīga pret savu vīru, vai nav pārāk bieži atteikusi viņa intīmajām vēlmēm – lūk, šie ir tie galvenie jautājumi, uz kuriem sievai pašai būtu jāatbild, tikai godīgi, protams. Vien retais vīrietis spētu dzīvot tur, kur valda strīdi, pārmetumi, apvainojumi, un nav cieņas pret viņu, kā pret vīrieti.

Lai īstenotu vīra atgūšanu no mīļākās, būtu jāuzlabo savas attiecības ar viņu. Sievai vajadzētu pamainīt savu uzvedību, piesaistīt vīru sev, jāgādā, lai abiem būtu labi un omulīgi viņu ģimenes ligzdiņā. Jācenšas novērst visus iespējamos iemeslus šādai „šļūkšanai pa kreisi”.

Ja sieva sāk rīkot briesmīgas greizsirdības scēnas mīļākās dēļ, tad pirmajām kārtām viņa pati sev sagādā tās lielākās nepatikšanas. Ja vīram ir nopietnas attiecības ar mīļāko, viņš vienkārši izmantos sievas agresīvo uzbrukumu, sakrāvās savas mantas un aizlaidīsies pie savas jaunās mīlas. Nevajag iet šo strīdu un skandālu ceļu, jāspēlē smalka un viltīga spēle.

Vīri nemaz tik bieži nepamet savas ģimenes. Iemesli tam jāmeklē ne vien mīļākajā, bet arī pašai sevī. Cik sen sieva ir bijusi pie friziera, cik sen atpakaļ ir vilkusi jaunu kleitu? Kad pēdējo reizi sanāca no visas sirds izrunāties ar vīru? Kad pēdējo reizi jums ar viņu ir bijis kaislīgs sekss? Aukstasinīgi un objektīvi jāizanalizē pilnīgi visu. Psihologi apgalvo, ka pēc kāzām nedrīkst pilnībā ieslīgt sadzīvē, bet par sevi jārūpējas vēl labāk nekā pirms kāzām.

No šī brīža sievai vienmēr jābūt labā omā, jāizskatās pievilcīgai, lai ikreiz atgriežoties mājās vīrs priecātos par viņas izskatu. Ja ir uzēsti pāris lieki kilogrami, ar steigu jādodas uz sporta zāli un tie jānomet. Nekad nedrīkst aizmirst par regulāriem friziera apmeklējumiem. Mājās jābūt kārtībai, tīrībai omulībai. Vienmēr jābūt garšīgām un daudzveidīgām brokastīm, pusdienām un vakariņām. Sievai vajadzētu atcerēties, kādi ēdieni viņas vīram garšo vislabāk un katru dienu jālutina ar izsmalcinātiem ēdieniem.

Lasi vēl: Vārda nozīme: Kristīne

Noteikti jāpalielina vīra tēriņi. Būtu vērts izdomāt kādus pirkumus, ko uzticēt īpaši viņam. Nebūtu slikti, ja izdotos atrast arī kādu nodarbi, kas vīram atņemtu pēc iespējas vairāk laika. Vīrs vienmēr jāslavē par paveiktajiem darbiem un noteikti nedrīkst aizmirs par skūpstiem. Tādā veidā vīram nepaliks nedz laika, nedz naudas viņa jaunajai mīlai.

Jebkurš vīrs, kam gadījies sānsolis, noteikti aizdomāsies, vai viņš gribētu zaudēt mājīgu mitekli, koptu sievu un regulāru, kaislīgu seksu. Un noteikti izdarīs pareizus secinājumus.

Avots:

womanest

Pievienot komentāru