Bulgāru gaišreģe Vanga pareģo kura valsts iznīks pirmā. Cilvēki ir pārsteigti par pareģojumu!

Plašsaziņas līdzekļi izplatījuši leģendārās bulgāru gaišreģes Vangas prognozes, kuras, pēc vairāku žurnālistu uzskata, jau ir sākušas piepildīties.

Saskaņā ar vietnespiterburger.ru sniegto informāciju gaišreģe paredzējusi militāro konfliktu Sīrijā. Šis fakts, pēc vietnes apgalvotā, šķiet biedējošs, jo Vanga arī esot izteikusies, ka pēc tam sāksies Trešais pasaules karš un Eiropa tikšot pilnībā noslaucīta no zemes virsmas. Pārstāšot pastāvēt arī ASV.

Turklāt viedā sieviete paredzējusi, ka Ķīna iegūšot pasaules lielvaras statusu un tikšot izgudroti sabiedriski transportlīdzekļi, kas varēs lidot virs zemes.

Pēc viņas pareģotā, Krievijai būšot ekonomiskas problēmas, bet galu galā tieši līderis no Krievijas glābšot pasauli.

Turklāt Vanga esot paudusi, ka nafta zaudēšot savu nozīmi un laika gaitā tās ražošana tikšot pārtraukta. Iespējams, tā iemesls tam būs jauna veida degvielas atrašana, kuras dēļ izzudīs agresija attiecībās starp valstīm, raksta piterburger.ru.

Lasi vēl: 19.janvārī visam ūdenim un pat krāna ūdenim piemitīs dziednieciskas īpašības un nē, tas nav joks!

Vanga arī minējusi, ka esotjāpievērš īpaša uzmanība vides problēmām: ja tās savlaicīgi tiks atrisinātas, varēs izvairīties no globālas katastrofas.

Vairāki eksperti atzīmē, ka aptuveni 50% no visa, ko gaišreģe ir sacījusi par nākotni, ir piepildījies precīzi, bet vēl 30% – daļēji.

Avots:

news

COMMENTS

  • <cite class="fn">Hartijs</cite>

    Nav jābūt gaišreģim, lai teiktu, ka starp baltijas valstīm pirmā iznīks Lavija. To rāda ekonomiskā un politiskā situācija. Kamēr pie varas būs ierāvēji un korumpanti, nekas nemainīsies. Būs arvien sliktāk.

Pievienot komentāru