Čārlijs Šīns atrodas ļoti sliktā stāvoklī; Vai tiešām pie vainas alkohols?

53 gadus vecais aktieris atlidojot uz Melburnu uzreiz pēc izkāpšanas no lidmašīnas aizdedzināja cigareti, šādi raksta Life.ru

Čārlijs Šīns bija publiski paziņojis, ka nekādā gadījumā nepieskarsies alkoholam, kad pavisam drīz dosies ceļojumā. Bet šķiet, ka 53 gadus vecais aktieris nevarēja tikt galā ar kādu no sliktajiem ieradumiem, kuri viņu ir pārņēmuši.

Paparaci pieķēra Šīnu smēķējot pie lidostas. Izskats esot bijis neveselīgs kā uz paģirām. Bijusī televīzijas seriāla “Div’ ar pus vīri” zvaigzne centās slēpties aiz saulesbrillēm.

Lasi vēl: Debešķīga gurķu mērcīte; Var ēst ar praktiski visa veida ēdieniem, kuri jums garšo

Aktieris bija ģērbies pieticīgi – parasts t krekls, jaka ar kapuci un bikses. Aktieri pavadīja apsargi, kuri smēķēja kopā ar viņu.

Čārlija Šena ceļojums sāksies 3. novembrī Melburnā un turpināsies Sidnejas teātrī 4. novembrī. Savu runu laikā aktieris plāno atklāti pārrunāt televīzijas karjeru, seksu, alkoholu, narkotikas un cīņu pret HIV.

Jāpiemin, ka Čārlijs Šīns veselības stāvoklis nav no labākajiem un viņam palīdz speciālisti cīnīties ar viņa atkarībām, lai atgūtu veselību un izskatu.

Lai veicas!

Avots:

limon

Pievienot komentāru