Četri zodiaka zīmju pāri, kuri var kļūt par lieliskiem vecākiem. Jūs esat tik mīlestības pilni!

Jaunava un Zivis

Šo vecāku atšķirīgās dzīves pozīcijas neliedz viņiem sirsnīgi mīlēt adoptētu bērnu. Zivis maigi rūpēsies par jauno ģimenes locekli. Dvēseles dziļumos Zivis pašas ir mazi bērni. Viņas būs uzmanīgas un gādīgas, jo principā mīl visus mazuļus.

Jaunava stingri uzraudzīs bērnu veselību, smērēs brokastu sviestmaizes un iesaistīsies sirsnīgās sarunās. Atšķirībā no Zivīm Jaunava bērnu izglītības jautājumiem pievēršas stingrāk un mierīgāk, taču tas nenozīmē, ka viņa atvases mīl mazāk.

Lauva un Ūdensvīrs

Šis pāris kļūs par labu paraugu bērniem. Lauvas bērniem nekā netrūks, viņiem būs viss nepieciešamais. Iespējams, pretī Lauva prasīs, lai bērni apmeklē dažādus pulciņus un saņem devītniekus un desmitniekus, bet tikai tāpēc, ka viņš to uzskata par savu vecāku pienākumu.

Lasi vēl: 3 zodiaka zīmju pāri, kuri 2020. gadā plēsīsies kā suns ar kaķi

Ūdensvīrs būs draugs saviem bērniem – viņš uzrakstīs skolai kavējuma attaisnojuma zīmi, pastāstīs, kā tikt galā ar kausli, sniegs padomus, kā iepatikties kaimiņu zēnam. Bērni viņam uzticēs savus noslēpumus.

“Mēs ar vīru kļuvām par audžuvecākiem, kad mūsu mazulītei bija tikai gadiņš. Mēs mīlam savu meitiņu un nešaubāmies, ka viņa ir mūsu laime, “ atklāj 30 gadu vecā Jana.

Avots:

uznayvse

COMMENTS

Pievienot komentāru