3 zodiaka zīmju pāri, kuri 2020. gadā plēsīsies kā suns ar kaķi

Visi gaida Jauno gadu, ar lielu cerību uz to. Bet dažiem pāriem nākamajā gadā astrologi iesaka būt uzmanīgākiem attiecībās, jo šajās trīs savienībās var rasties nesaskaņas.

Vērsis un Lauva

Šim pārim nākamais gads gatavo nopietnus lēmumus uz personīgā horizonta. Visticamāk, Vērsis domās par savām attiecībām izlemjot cik nozīmīgas tās viņam ir.

Iespējams, ka viņš vēlēsies mainīt pāra statusu, oficiāli to legalizējot. Savukārt Lauva sagaidīs grūtu izvēli – atvadīties no savas brīvības vai atstāt visu kā iepriekš. Tomēr diez vai nopietnais Vērsis būs apmierināts ar tik neskaidru izvēli. Šajā pārī notiks pagrieziena punkts, kad katram no partneriem būs jāizdara izvēle.

“Es esmu Vērsis, mans draugs ir Lauva. Patiešām, es arvien vairāk domāju, ka gribu dibināt ģimeni. Es neuzdrošinos par to runāt. Šķiet, ka Jaunajā gadā dažiem cilvēkiem patiešām ir jāizlemj par kaut ko nopietnu. Alīna, 32 ”

Svari un Ūdensvīrs

Astrologi Svariem iesaka samazināt savas vajadzības 2020. gadā. Ir pienācis laiks sev atzīt, ka pat jūs varat kļūdīties. Līdz nākamajam gadam Svariem draud sabojāties viņu attiecības, liekot mīļotajam pievērst pastiprinātu uzmanību sev.

Lasi vēl: Vienkāršas receptes, lai pagatavotu mājas sieru no kefīra, ne tikai svētkos!

Savukārt Ūdensvīram nevajadzētu taupīt atsaucību un jūtīgumu, jo viņš bieži uzvedas atdalīts. Jums jāparāda mīlestība un sirsnība pret Svariem, jo viņi var jūsu uzvedību interpretēt savā veidā. Svariem un Ūdensvīram ir svarīgi iemācīties skaļi izteikt savas jūtas un emocijas, jo 2020. gadā starp tām ir iespējami pārpratumi.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru