Citrona ūdens ar kurkumu: glāze no rīta un mirdzu visu dienu.

Dzēriens ar kurkumu, pateicoties kuram, tu aizmirsīsi par zālēm!

Bieži vien mēs nedomājam par veselību, kamēr tā ir normāla. Tomēr nopietnas ķermeņa problēmas parasti rodas nemanāmi, un negatīvu ietekmi radaarī dažādu slimību profilakses trūkums. Mēs pastāstīsim par līdzekli, kurš palīdzēs uzlabot veselības stāvokli.

Kurkumas priekšrocības

Tu vari būt pārsteigts, bet tava labā garastāvokļa un veselības problēmu trūkuma atslēga var būt visizplatītākā kurkuma. Šī ir labi zināma un lēta garšviela, kuru tu viegli vari atrast gandrīz jebkurā lielveikalā.

Kurkuma labvēlīgās īpašības jau sen apstiprina ārsti. Un kopumā ne viena paaudze vien pēc savas pieredzes ir parādījusi, ka garšvielai ir pozitīva ietekme uz vispārējo veselības stāvokli.

Tikai daži zina, ka garšvielai ir efektīva pretiekaisuma iedarbība. Turklāt tai nav blakusparādību.

Noderīgi un garšīgi dzērieni ar kurkumu

1. Piena kokteilis

Dzēriena sastāvs: 380 ml piena, 1/2 tējkarotekurkuma, 1/2 tējkarote kanēļa, 1,5 tējkarote medus, 1/3 ēdamkarotes ingvera.

Šādu dzērienu ir viegli pagatavot: pieejamās sastāvdaļas jāsajauc nelielā traukā. Sildi maisījumu uz plīts, bet nevajag uzkarsēt. Dzer kokteili, lai novērstu un ārstētu saaukstēšanos.

2. Tēja ar kurkumu

Sastāvs: ūdens – 380 ml, 1/3 tējkarotekurkuma, 1/3 tējkarote ingvera, 1/4 tējkarote krustnagliņas un kanēlis.
Visas garšvielas nepieciešams apliet ar verdošu ūdeni. Dzer, kad tēja ir nedaudz atdzisusi. Ja garša tev šķiet asa, var pievienot karoti medus. Kāds ir šāda dzēriena ieguvums? Tas uzlabo gremošanu, palīdz cīnīties ar nelabumu un stiprina imūnsistēmu.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru