Civinity uzsāks papildus dezinfekcijas pasākumus

Nekustamo īpašumu apsaimniekošanas un pārvaldīšanas grupas Civinity uzņēmumi Latvijā uzsāks papildus dezinfekcijas pasākumus apsaimniekojamo objektu koplietošanas telpās.

Civinity grupas uzņēmumi ir pieņēmuši lēmumu uzsākt papildus dezinfekcijas pasākumus apsaimniekotajos objektos. Tas iekļaus deinfekcijas līdzekļu pievienošanu parastajiem tīrīšanas līdzekļiem, kā arī īpašu uzmanība un apstrāde ar dezinfekcijas līdzekļiem tiks veltīta priekšmetiem koplietošanas telpās, kur visvairāk cilvēku pieskarās ar rokām – kāpņu margas, liftu pogas, rokturi un tml. Šāds lēmums pieņemts sakarā uz Covid-19 vīrusa izplatīšanos Latvijā.

” Aicinām iedzīvotājus neatstāt koplietošanas telpās velosipēdus un bērnu ratus, ko kāds cits var aizskart ar rokām un tādā veidā veicināt baktēriju izplatīšanos, kā arī, šādi priekšmeti koplietošanas telpās traucē tīrīšanas pasākumu veikšanu. Ja izvēlieties tomēr turēt šos priekšmetu kāpņu telpā, aicinām pirms katras lietošanas dezinficēt rokturus.

Tāpat aicinām pašiem regulāri dezinficēt sava dzīvokļa ārdurvju rokturus un pēc iespējas mazāk izmantot liftus, lai izvairītos no pieskaršanās pogām, kas parasti ir uz metāla virsmas un kā zināms, vīrus Covid-19 visilgāk dzīvo tieši uz metāla virsmām, ” norāda Gatis Roze, Civinity Dzīvojamo ēku pārvaldīšanas nodaļas vadītājs.

Civinity lūdz iedzīvotājus pašiem arī pārdomāt savus ikdienas paradumus un ievērtot drošības pasākumus savas un apkārtējo cilvēku veselības drošībai īpaši attiecībā uz telpām, ko lieto visi mājas iedzīvotāji.

Tāpat uzņēmums informē, ka Civinity Latvija, sekojot valdības rekomendācijām, centīsies ierobežot klātienes kontaktus ar klientiem un Civinity Latvija galvenais birojs E.Birznieka Upīša ielā 12, līdz ārkārtas stāvokļa Valstī atcelšanai, klientu apmeklējumiem klātienē ir slēgts. Visus neskaidros jautājumus lūdzam risināt sūtot mums e-pastu [email protected], vai sazinoties pa diennakts tālruni 80001599.

CIVINITY grupa ir starptautisks uzņēmums, kas piedāvā plaša spektra augstas kvalitātes pakalpojumus nekustamo objektu pārvaldības, uzturēšanas un apsaimniekošanas jomā Lietuvā un Latvijā. CIVINITY grupa Latvijā ir lielākais privātais uzņēmums nozarē un pārvalda namu apsaimniekošanas, administrēšanas un uzturēšanas uzņēmumus Rīgā un Jūrmalā – AS Hausmaster, SIA CS Komercserviss, SIA Jūrmalas Namsaimnieks, SIA Labo Namu Aģentūra, SIA Homemaster un uzkopšanas servisa uzņēmumu SIA ALG Cleaning.

Pievienot komentāru