Draudzīgā gaisotnē aizvadīts Starptautisks veterānu 50+ turnīrs hokejā

Pagājušajā nedēļas nogalē Vidzemes Olimpiskajā centrā tika aizvadīts starptautisks veterānu 50+ turnīrs hokejā. Uz ledus tikās viesi no Zviedrijas un Igaunijas, tostarp arī Latvijas hokeja komandas.

Veterānu hokeja svētki pavadīti draudzīgā un neformālā gaisotnē, daloties ar kopīgām atmiņām. Turnīrā savus spēkus parādīja Valmieras hokejisti, kuri uzvarēja visās spēlēs, aiz sevis atstājot Vecmeistara (2.vieta) un Daugavpils (3.vieta) hokejistus. Jāmin, ka vecākais hokeja turnīra dalībnieks bija 72 gadus vecais Couny Bjorklund no Solnas (Zviedrija).

Valmieras komandas sastāvā spēlēja vārtsargi: Jānis Lauris, Roberts Mikuļionks un Gints Suksis; aizsargi: Ivo Kalniņš, Māris Liepiņš, Eduards Lapiņš, Jānis Sudrabs, Rolands Kragliks, Ivars Martinsons, Andis Augulis un Jurijs Suharevs; uzbrucēji: Rolands, Mēness, Jurijs Mihailovs, Aleksnadrs Meļņikovs, Marks Cepeļevs, Alberts Bubišs, Vjačeslavs Ruļovs, Gatis Kandelis, Marians Strapcāns, Aleksandrs Mihailovs, Andis Āboltiņš un Juris Kaktiņš.

Turnīra organizatori izsaka pateicību turnīra atbalstītājiem – Hokejam.lv, Valmiermuižas alum, Vidzemes Olimpiskajam centram un Valmieras hokeja klubam.

Pievienot komentāru