Draugam pieder divi briesmīga paskata suņi – rotveilers un stafordšīras bulterjers. Reiz pastaigas laikā suņi atgriezās pie viņa ar dāvanu…

bulterjers. Reiz pastaigas laikā suņi atgriezās pie viņa ar dāvanu…

Manam draugam pieder divi baisa paskata suņi – rotveilers un stafordšīras bulterjers. Nikni pēc velna, taču ideāli dresēti.

Lai izvairītos no nepatikšanām un nevienu lieki neprovocētu, viņš pastaigājas vien tad, kad tuvumā nav citu suņu. Tad nu lūk šādas pastaigas laikā mēs arī satikāmies un aizpīpējām. Bet šie abi delveri pastaigas vietā sāka prasīties mājās. Atklājies, ka viņus tur gaida… meita!

Izrādās, kādu nedēļu iepriekš pastaigas laikā suņi atgriezās pie viņa ar skaidri saskatāmu nostāju „nomirsim, bet patiesību neatklāsim”.

Un sāka prasīties mājās. Taču rotveileram mutē pilnīgi noteikti bija kaut kas paslēpts… izrādījās kaķēns! Pa pusei akls, blusains, viss purns vienās strutās!  Nācās vien Valdim ņemt šo radību mājās.

Kādā veidā un kur viņa sieva nakts vidū tika pie pudelītes un zīdaiņu maisījuma, lai paliek sievišķās maģijas noslēpums. Taču, kā viņš mazgāja kaķēnu un centās iznīdēt viņa blusas, bija tīras šausmas.

Viņu pēc tam vēl ilgi kratīja, lai gan vīrs noteikti nav no tiem nervozākajiem. Uz nervu pamata bija sakasījies no galvas līdz kājām. Taču kaķēns izdzīvoja. Bet abi suņi vienkārši nojūdzās.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru