“Dziesmu duelis” suminās Teātra dienu

“Ugunsgrēks” nav nodzēsts! Iemīļotā seriāla aktieri TV3 satiekas atkal, lai kopā dziedātu, dejotu un svinētu satikšanos visu laiku skanīgākajā TV3 šovā “Dziesmu duelis” kopā ar Baibu Sipenieci – Gavari, Uldi Marhileviču un Normundu Jakušonoku.

Tuvojoties teātra dienai, šoreiz “Dziesmu duelī” uz spēles liktas populārākās dziesmas no latviešu teātra zelta repertuāra. Ulda Marhileviča komandā pie teātra dziesmu klades ķersies Latvijas Nacionālā teātra aktieri Līga Zeļģe un Uldis Anže, kuri “Ugunsgrēkā” iejutās tumšo spēku Danas un Česlava lomās. Savukārt, Normunda Jakušonoka komandā pēc notīm dziedās Nacionālā teātra aktieris Ivars Puga, kurš “Ugunsgrēka” sākumperiodā atveidoja Ivo lomu un Zane Daudziņa, kura sevi ierakstījusi Latvijas seriālu vēsturē ar nepārspējamo Helēnas lomu.

Kura komanda izrādīsies pārāka? Kuram spēles dalībniekam “Dziesmu dueļa” sadaļā “Anniņa vanniņā” nāksies darboties ar pārveidotu balsi, ko nodrošina hēlija gāzes amizantā iedarbība uz balssaitēm un vai noslēpumainais viesis Teātra dienas priekšvakarā būs Latvijā vecākais spēlējošais aktieris? Dziesmotās atbildes ikvienu sasniegs jau piektdien, 23.martā 20:20 TV3 šovā “Dziesmu duelis”.

Pavadi dziesmotus piektdienas vakarus kopā ar “Dziesmu dueli” kanālā TV3 plkst.20.20.

Pievienot komentāru