Es raudu! Lūdzu mammīt, iemācies mani saprast!

Jūs gaidāt mani deviņus mēnešus, esat nopirkuši man drēbītes, rotaļlietas. Un šeit es nāku! Un ko es redzu? Es pievīlu jūsu cerības – jūs domājāt, ka es tikai ēdīšu, gulēšu, augšu un jūs tikai priecāsieties par to. Noņemiet savas rozā brilles!

Lasi vēl: Vertikālās puķus dobes, kuras izveidotas ar paša rokām rotās jūsu dārzu un priecēs acis!

Es, protams, saprotu, ka jums esmu pirmais, bet kad es kliedzu tas nenozīmē, ka es esmu kaut kāds monstrs! Jūs domājat, ka es tīšām raudu, lai jums uz nerviem kristu? Tā gan nav! Vienkārši iemācieties mani saprast un tad viss būs kārtībā!

Kad es raudu barošanas laikā ņemu pudelīti vai knupīti un metu to pa gaisu, bet otrā momentā es izrādu interesi par ēšanu, tas nozīmē daudz vairāk nekā tev var šķist. Iespējams man mutītē kaut kas sāp vai pie vainas ir iesnas.

Piekritīsiet, ka ir grūti ēst un elpot. Daudzas reizes pie vainas ir tieši vidusauss iekaisums, taču neviens to nepamana un es nespēju jums to pateikt, tādēļ es raudu, lai tu – mammīt, mani spētu saprast, ka es nejūtos labi. Mazs noslēpums – ja tu pieskarsies pie manas auss maliņas un es stipri kliegšu, tad viss skaidrs – iekaisums!

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru