Efektīvs un ekoloģisks apģērba balinātājs, kas strādā labāk par jebkuru veikalos pirkto produktu

Baltā krāsa vienmēr ir modē un nezaudē savu aktualitāti. Sniegbaltas blūzes sievietes tēlam piešķir svaigumu, vieglumu un eleganci, bet balti krekli uzfrišina jebkuru vīrieti, piešķirot viņam pārliecību un šarmu.

Diemžēl nākas pielikt pūles, lai saglabātu apģērbu sākotnēju sniegotu baltumu. Un ir lieliski, ka praktiski katrās mājās ir kāds dabīgs līdzeklis, ar kura palīdzību var āri un viegli izbalināt kreklus un blūzes.

Apģērbu balināšana ar ūdeņraža pārskābi

Šīm nolūkam izmanto 3% ūdeņraža pārskābes šķīdumu. Pateicoties savai spējai atbrīvot tīro skābekli, pārskābe kļūst par neaizstājamu palīgu, kas itin viegli atbrīvos jūsu balto apģērbu no pelēcīga toņa.

  1. Vienu tējkaroti ūdeņraža pārskābes pievieno 2 litriem ūdens. Iegūtajā šķīdumā uz 20 minūtēm iemērc jebkāda veida baltu apģērbu. Kvalitatīvākam balināšanas rezultātam drēbes ik pa laikam būtu jāapmaisa. Tad kārtīgi jāizskalo tīrajā ūdenī.
  2. Kopā sajauc 1 glāzi etiķa un 2 glāzes siltā ūdens. Iegūtajā šķīdumā uz 20 minūtēm iemērc drēbes. Pa to laiku no 1 1 ēd.k. ūdeņraža pārskābes un 1 ēd.k. sāls un pusglāzes dzeramās sodas pagatavo pastu.

Baltās drēbes izņem no ūdens un uz pašām netīrākajām vietām uzklāj iegūto pastu. Pēc 15-20 minūtēm pat stipri ieēdušies pleķi pazudīs kā nebijuši. Pēc šīs procedūras drēbes noteikti pārmazgājiet.

Lasi vēl: Pietiek raudāt! No sākuma pašas paliek stāvoklī 25 gadu vecumā un bez vīra un tad pinkšķ kā mazgadīgie skuķi!

Iesakām visiem izmantot šo mājas apstākļos gatavotu balinātāju, jo tas neizraisa alerģiju un efektīvi tiek galā ar saviem uzdevumiem.

Avots:

happy

Pievienot komentāru