Ekstrasenss Mehdi Vafa stāsta, kādi dzīves pavērsieni maija otrajā pusē gaidāmi visām zvaigžņu zīmēm

“Ekstrasensu cīņas” uzvarētājs Mehdi Ebrahimi Vafa visām zvaigžņu zīmēm izveidoja prognozi, lai brīdinātu par nelaimēm un iepriecinātu arī ar pozitīvām pārmaiņām.

Auniem mēnesis būs intriģējošs. Dzīves notikumi liks jums gaidīt pozitīvas ziņas. Lai netērētu lieki laiku, iesaistieties pašattīstībā. Laiks, ko pavadāt darbam vai biznesam, būs ļoti noderīgs, iespējams, pat varēsiet atrast atbildes uz saviem jautājumiem.

Vērsis var atpūsties maijā. Dodieties ceļojumā, ja jums ir tāda iespēja. Pavadiet laiku dabā vai kopā ar mīļajiem vai līdzīgi domājošiem cilvēkiem – tas dos jums spēku un iedvesmos uz jaunām drosmīgām idejām. Šomēnes var piepildīties kaut kas tāds, par ko jūs baidījāties pat sapņot.

Ekstrasenss iesaka Dvīņiem rūpīgi pārdomāt tās jomas, kuras pēdējā laikā atrodas nestabilā stāvoklī. Pavadiet nedaudz laika priekš saviem hobijiem. Un nebaidieties būt paši!

Vēžu dzīvē notiek lielas pārmaiņas. Pēc ilgas miera sajūtas jūs nedaudz nomierinās pēkšņas notikumu maiņas. Ekstrasenss iesaka ieguldīt sevī. Pierakstieties kursos vai iegādājieties sev jaunu mājdzīvnieku. Ja mīlas frontē rodas problēmas, neuztraucieties. Tās ir īslaicīgas grūtības.

Lauva šomēnes būs pozitīvi pārsteigta. Gan cilvēki, gan apstākļi būs jūsu pusē.  Maijs jums būs pilns ar sanāksmēm, sarunām, un Mehdi Vafa iesaka netērēt laiku veltīgi. Dzīve atver jums durvis, nepalaidiet garām šo iespēju.

Jaunavām ekstrasenss iesaka ieklausīties intuīcijā. Uzņēmējdarbība, kuru jūs tik grūti un ilgi veidojāt, tagad var nostiprināt jūsu pozīcijas. Atcerieties visu, ko jūs neesat paguvuši izdarīt un maijā to noteikti izdariet.

Svariem Mehdi Vafa iesaka uzmanīgi palūkoties apkārt. Varbūt pasaule, kurā jūs dzīvojat, neatbilst jūsu cerību pasaulei. Nodarbojieties ar saviem hobijiem. Maijs no jums prasīs nopietnus, jēgpilnus lēmumus. Esiet gatavs tam, ka jums būs jāpauž sava nostāja. Jums jābūt ar savu nostāju.

Lasi arī: Gadā ir 1 diena, kad piepildās tava stiprākā vēlēšanās un šī diena ir maijā – iegaumē šo datumu

Skorpionam vajadzētu rūpīgāk aplūkot to, kas viņiem notiek apkārt. Ja vēlaties jaunu darbu, tad noteikti to maijā meklējiet. Ja tas ir labs darbs, protams. Maijā jūs varat mainīties, pārdomāt visu. Šis ir piemērots laiks atklāsmēm. Sirds pati atbildēs uz jūsu uzdotajiem jautājumiem.

Strēlniekam vajadzētu būt drosmīgam un nebaidīties doties nezināmajā. Jums nevajadzētu dzīvot iedomātajā pasaulē. Dzīvo šeit un tagad. Atzīsti, ja mīli, atvainojies, ja esi vainīgs, atsakies no tā, kas jau ir novecojis.

Mežāži maijā beidzot varēs atpūsties no smagā darba. Esiet iecietīgāks pret sevi. Saudzējiet sevi vairāk un nodarbojaties ar sportu un saviem vaļaspriekiem,

Šajā mēnesī Ūdensvīri ir jāpalutina. Mīli sevi un apkārtējo pasauli. Koncentrējieties uz kaut ko labu, tas radīs jaunus sasniegumus. Tuvojas ilgi gaidītā vasara, priecājies arī par to!

Zivīm maijā vajadzētu parūpēties par sevi. Sāciet mainīties pats un redzēsiet, kā viss apkārt mainās, reaģējot uz jūsu emocijām. Atrodiet līdzsvaru un neuztraucieties.