Gaidībās esošā Petrosjana asistente ar glancis iekārtojusi bērnistabu: gados jauniņa humorista mīļāka gaida dvīņus

29 gadus veca Jevgeņija Petrosjana asistente Tatjana Bruhunova gatavojas kļūt par māti. Joprojām klīst runas, ka meitene ir humorista slepenā mīļākā, turklāt kopš viņš ir izšķīries no savas sievas Jeļenas Stepaņenko, šīs baumas, šķiet, guvušas apstiprinājumu.

Tagad kļuvis zināms, ka Bruhunova savā dzīvoklī ir iekārtojusi bērnistabu, kas paredzēta uzreiz diviem mazuļiem.  Spriežot pēc visa, viņai ir dvīņu gaidībās!

Galvenais Krievijas humoristu pāris Petrosjans un Stepaņenko jau pēdējos 15 gadus nav dzīvojuši kopā kā vīrs ar sievu. Taču par to ir kļuvis zināms pavisam nesen, un šāds paziņojums ir šokējis viņu fanus. Bet kopš novembra beigām Petrosjans un Stepaņenko ir oficiāli izšķīrušies.

Sabiedrībā valda viedoklis, ka Petrosjanam nemaz nav lemts ilgi palikt vecpuiša statusā. It īpaši tagad, kad kļuvis zināms par viņa iespējamo mīlas dēku ar personīgo asistenti Tatjanu Bruhunovu. Lai arī slavenais humorists nemitīgi cenšas noliegt šīs baumas, jebkura jauna ziņa vien palielina interesi pret šo tēmu.

Jaunākās ziņas liecina, ka Bruhunova, kura, strādājot pie Petrosjana, ir iegādājusies elitāru dzīvesvietu Maskavas centrā, ir vērsusies vienā no dizaina kompānijām ar lūgumu labiekārtot 230 m2 lielu mājokli. Tiek ziņots, ka konkrēta projekta pasūtītāja ir tieši Tatjana Bruhunova, bet iegūtās bildes pilnībā sakrīt ar viņas dzīvokļa plānojumu.

Šajās bildēs žurnālistiem izdevās atrast arī bērnistabas iekārtojumu. Turklāt tajā paredzētas veselas divas bērnu gultiņas. Iespējams, istabas noformējums norāda uz gaidāmo dvīņu dzimumu. Bērnistabas sienas noformētas zilos toņos, kas liecina, ka Bruhunova gaida puikas.  Blakus atrodas viesu guļamistaba, kas, iespējams, domāta auklītes ērtībām.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru