Gaidībās esošā Petrosjana asistente ar glancis iekārtojusi bērnistabu: gados jauniņa humorista mīļāka gaida dvīņus

Projektā paredzēta arī paliela, 28,6 m2 liela laulāto guļamistaba. Tajā atrodas liela divguļama gulta, bet pati istaba noformēta gaišajos krāsu toņos. Taču visvairāk pārsteidz kabinets.

Atšķirībā no pārējā dzīvokļa gaišās krāsu gammas, tas ir noformēts tumši brūnajos toņos ar purvaini zaļas krāsas ielaidumiem, kas padara to smagnēju un patiesi vīrišķīgu.

Lasi vēl: Es vairs nemetu ārā mandarīnu miziņas un glabāju tās 7 dienas virtuvē un lūk, kāpēc!

Kabineta dizains pārsteidzoši atgādina Jevgeņija Petrosjana kabinetu viņa vecajā lielajā dzīvoklī, kur tagad mitinās Jeļena Stepaņenko. Spriežot pēc visa, Petrosjanam, kā jau cilvēkam ar iesakņojušiem paradumiem, nepatīk pārmaiņas, un viņš nolēmis iekārtot savu kabinetu jau ierastajā angļu stilā. Šī istaba tik tiešām krasi atšķiras no pārējā dzīvokļa dizaina.

Savukārt plašajā saimnieku garderobē daļa no sienas ir atvēlēta kaklasaitēm. Kas nav nekāds brīnums, jo Petrosjans ir pazīstams kā kaklasaišu kolekcionārs, kas nekad nevelk vienu un to pašu kaklasaiti divreiz.

Un to viņam ir vismaz pāris tūkstoši. Spriežot pēc izmaksām, kas norādītas dizaina kompānijas mājaslapā, šāds elitārais remonts, bez mēbelēm un celtniecības materiāliem ir izmaksājis apmēram 84 000 eiro (6 miljonus rubļu).

Avots:

killtime

Pievienot komentāru