Greizsirdīga sieva nežēlīgi sodīja vīra mīļāko, sabāžot viņai starp kājām asos čili piparus! Draudzenes visu to fotografēja

23 gadus vecā Lī Šanele, no Thajngujenas provinces Vjetnamā, būdama trešajā grūtniecības mēnesī, nojauta, ka viņas 24 gadus vecais vīrs Čens Koe viņu krāpj. Viņa to pamanīja tad, kad viņas vīrs katru dienu uz pāris stundām devās prom no mājām.

Lasi vēl: Attīrošā lūgšana pret radu grēkiem un lāstiem

Paņēmusi līdz savas četras draudzenes, meitenes izsekoja Lī vīru līdz kādai viesnīcai, bet pēc tam viņi piecatā iedrāzās iekšā viesnīcas istabiņā, kur pieķēra vīru kopā ar mīļāko.
Pirms Lī pieķēra vīru krāpjam, viņa domāja, ka pāra laulības dzīve ir ļoti veiksmīga, jo viņi apprecējās vien pirms septiņiem mēnešiem.


Vīra krāpšana Lī kļuva par briesmīgu triecienu.
Kad visas piecas meitenes iebrāzās iekšā viesnīcas numuriņā un pieķēra Čenu krāpjam, trīs meitenes pieskrēja pie gultā guļošās sievietes, lai cieši viņu satvertu un paplestu viņas kājas.

Pa to laiku ceturtā draudzene fotografēja un filmēja, kā Lī, uzvilkdama gumijas cimdus, bāza sievietes makstī asos čilī piparus.
Attēlos un video materiālā ir redzams, kā sieviete sāpēs lokās, jo asais čilī pipars burtiski visu iekšā izdedzina. Pēc tam Lī ar draudzenēm publicēja šo iemūžināto materiālu internetā.


“Bet ko vīrs no manis gribēja?”, piebilda Lī, “Lai es pēc šī atgadījuma laimīgi gaidu dienu, kad varēšu piedzemdēt viņa bērnu?”

Taču atbalsta vietā ļoti daudzi cilvēki uzbruka sievietei ar negatīviem komentāriem, draudot to visu iesniegt policijā. Daudzi prasīja, kādēļ viņa to neizdarīja ar savu vīru.
“Sievietes viegli spēj piedot, bet viņas nekad nespēs aizmirst. Greizsirdība ir briesmīga, un viņa to uzzinās,” tā paziņoja Lī Šanele, šos vārdus veltos savai upurei.

Lasi vēl: Cepumu torte ar divu veidu krēmu un šokolādes glazūru – vienkāršs, taču neatvairāms gardums

Cietusī, vai nu izjutusi vainas apziņu, kaunu vai sapratusi savas sodāmības iemeslu, taču nav devusies iesniegt ziņojumu policijā par šo uzbrukumu. Fakts ir tāds, ka policijai ir visas tiesības uzsākt krimināllietu pat tad, ja sieviete nolemj pati to neuzsākt. Taču maksimālais sods, kas draud Lī, ir administratīvās sankcijas un naudas sods no 140 līdz 200 ASV dolāriem.

avots

Pievienot komentāru