Ieteikumi tiem cilvēkiem, kuriem šķiet, ka viņu laulība kuru katru brīdi sabruks

Ilgnoturīgas attiecības vienmēr sastāv no vairākiem etapiem. Pirmkārt, sievietei un vīrietim ir jāsatiekas un jāizjūt vienam pret otru simpātijas. Ja viņiem viss apmierina, viņi nolemj dot šīm attiecībām iespēju. Viņu starpā izveidojas cieša intīmā saikne, pēc kuras viņi arī izlemj, vai viņiem ir vērts palikt kopā. Tad iestājas “medus mēneša” periods. Viss izskatās tik aizraujošs un saviļņojošs, līdz iestājas stabilitātes periods (jeb noklusējums). Šajā posmā pāris ir nonācis sarežģīta uzdevuma priekšā: viņiem vienkārši ir nepieciešams turpināt attiecības, turpinot vienam otru mīlēt un uzturot sākotnējo tuvību. Ja viņiem paveiksies pārdzīvot šo etapu, tad nākošais lēmums viņiem var nozīmēt pāreju nākošajā etapā – apprecēties un izveidot ģimeni.

Iespējams, ka jūs ar savu vīru jau esat izgājuši šo posmu. Jūs esat precējušies un atkārtojāt savu medus mēnesi pēc tam, kad savījāt laulības saikni. Tagad jūsu attiecībās iejaucās realitāte. Uz āru sāk nākt visas problēmas, radot sitienu jūsu mīlestībai. Jūs cenšaties visu labot, taču jūsu ieguldītais darbs ir veltīgs, jo jūs redzat, kā jūsu vīrs attālinās no jums aizvien tālāk un tālāk. Jums rodas neviltotas bailes, ka jūsu laulība tūdaļ izjuks, jo tajā ir izveidojusies plaisa, kas ne pa jokam ietekmē jūsu savstarpējās attiecības.

Lasi vēl: Ārsts pateica, ka viņai būs dvīņi, taču pēc izmeklējuma teica, lai māte labāk nevienam par grūtniecību nestāsta

Jūs baidāties, ka drīz tiks salauzta jūsu sirds. Taču jūs neesat gatavas tā vienkārši padoties, uzlikt krustu savām attiecībām. Jūs nevēlaties zaudēt savu otro pusīti un savu mīlestību (lai arī cik saraustīta tā nebūtu). Par laimi, vēl nav par vēlu censties visu atgriezt. Attiecības nekad nebūs beigušās līdz brīdim, kamēr to nevēlēsies abas puses.
Gala risinajums būs atkarīgs no jūsu abu lēmuma. Ja jūs abi vēlaties sniegt savām attiecībām otro iespēju, tad tā arī dariet. Taču vēlme kaut ko mainīt un tas, ko jūs patiešām darāt, ir divas atšķirīgas lietas. Jautājums ir viens – kā tieši ir iespējams glābt laulību?
Šis raksts atbildēs uz visiem jūsu jautājumiem. Ja jūs esat sašutuši un zaudējāt visas cerības kaut ko labot, nekrīties panikā! Centieties atcerēties visus zemāk norādītos padomus. Izmēģiniet tos un saprotiet, ka jūsu laulības dzīve nav bezcerīga!

Kopīgi piedzīvojumi
Kopā ar savu partneri izkāpiet no savas komforta zonas. Ja pārim nāksies tikt galā ar nepierastām situācijām, tas viņus var satuvināt.
Kopīgi hobiji
Viens no labākajiem veidiem, kā uzlabot savstarpējās attiecības ar partneri – izdomājiet kopīgu nodarbošanos. Tas ļaus jums vairāk laika pavadīt kopā un attīstīties abiem kā personībām.
Atpakaļ pie tā, kā šis viss sākās
Atcerieties, kādēļ jūs iemīlējāties viens otrā. Atgriezieties paši savu attiecību sākumā. Reizēm cilvēkiem nepieciešams atskatīties atpakaļ, lai saprastu, ko darīt tālāk.
Kļūstiet ievainojami
Neesiet auksti un neaizskarami. Atmetiet šos ieradumus, cenšoties daudz vairāk atklāties mīļotajam vai mīļotajai. Ļaujiet sev kļūt daudz ievainojamākiem un emocionālākiem.

Noslēgumā
Visi augstāk uzskaitītie punkti nesniedz 100% garantiju tam, ka ar to palīdzību būs iespējams glābt jūsu laulību. Taču jūs vismaz būsiet izmēģinājuši visu, lai to glābtu. Jo vairāk jūs centīsieties no savas puses, jo lielāka iespēja, ka jūsu laulību dzīve nemaz neizjuks.

avots

Pievienot komentāru