Ja mājoklī sāk lūzt visas lietas pēc kārtas, iespējams, tā ir Visuma zīme. Rīkojies, lai tā nenotiktu!

Gadās, ka pilnīgi viss mājā sabojājas. Tiklīdz cilvēks ir salabojis vienu lietu, saplīst cita. Tas ne vienmēr nozīmē melnās līnijas iestāšanos dzīvē. Iespējams, mājoklis sniedz norādi par to, kas nav kārtībā.

Salūzusi durvju slēdzene

Ja durvju slēdzene ir salūzusi, tas var liecināt par nodevēju, kurš slēpjas aiz tavas muguras. Nav teikts, ka viņš tuvākajā liks par sevi manīt. Vienkārši mājoklis mēģina piespiest cilvēku tuvāk iepazīt savus apkārtējos. Salūzušas slēdzenes iekšdurvīs simbolizē nesaskaņas ģimenē. Var izcelties pamatīgs strīds.

Gadās, ka durvis sāk čīkstēt bez acīmredzama iemesla. Šādi mājoklis norāda, ka ir pienācis laiks kādam no mājiniekiem parūpēties par fizisko veselību. Iespējams, sliktie ieradumi ir iztukšojuši organismu. No tā visa var izvairīties, ja sāksi rūpēties par savu veselību.

Ja durvis nevar aizvērt kā nākas, tad mājokļa iemītnieks, iespējams, ir izvēlējies nepareizu ceļu. Tas var negatīvi ietekmēt nākotnes plānus. Tev vajadzētu padomāt par iespējamām izmaiņām, kas notikušas nesen.

Sāk lūzt tehnika

Ja sabojājas dators, tad mājoklis norāda, ka cilvēks pievērš uzmanību nepareizai lietai. Tas nozīmē, ka prioritātes nav izvēlētas pareizi. Vīrusu klātbūtne datora operētājsistēmā norāda uz sekām, kuras cilvēks drīz sajutīs pats.

Salūzis tālrunis liecina par svarīgu aizmirstu zvanu. Iespējams, ka tu neesi ilgi zvanījis vecākiem vai citiem tuviem cilvēkiem, lai gan kādam patiešām ir nepieciešams steidzams atbalsts.

Ledusskapja salūšana norāda, ka cilvēks absorbē negatīvismu. Iespējams, ka kāds no mājas iemītniekiem glabā sevī aizvainojumu. Tev jāizrunājas ar mājiniekiem un viss jānoskaidro mierīgā ceļā.

Veļas mazgājamās mašīnas salūšana liecina par cilvēka izskatu. Varbūt viņš daudz laika pavada pie spoguļa, izskaistinot savu ārieni. Mājoklis mēģina mums atgādināt, ka ārējais apvalks ir īslaicīgs. Ir pienācis laiks pievērsties savai garīgajai attīstībai.

Problēmas ar santehniku mājās

Ūdens noplūde norāda, ka cilvēks koncentrējas uz nepareizu problēmu. Mājoklis mēģina brīdināt īpašnieku par kļūdām. Šajā gadījumā tev ir nepieciešams ieturēt pauzi un nedaudz atpūsties. Pēc tam sāc strādāt ar jaunu sparu.

Piloša ūdens krāna problēma ir pazīstama visiem. Mājoklis liek domāt, ka apkārtējā vidē ir cilvēki, kuriem tu pārāk uzticies. Tomēr viņi var radīt tev lielas nepatikšanas, tāpēc mājoklis mēģina piespiest īpašnieku pieņemt pareizo lēmumu.

Lasi vēl: Pazīmes, ka skābēti kāposti ir sabojājušies un nav derīgi lietošanai. Tev tas jāzina, lai nenodarītu kaitējumu veselībai!

Citas problēmas, kas saistītas ar mājokli

Mājas jumts var sākt tecēt. Tas simbolizē problēmu, kurai ir slēpts raksturs. Šī problēma aktualizējās jau sen, bet joprojām nav atrisināta. Jumta tecēšana ir kļuvusi par sākumpunktu, kas liek domāt, ka problēma drīzumā parādīsies.

Gadās, ka cilvēki nevar atrast lietas. Tās mājoklī vienkārši pazūd bez pēdām. Tas var simbolizēt nevietā izvirzītas prioritātes dzīvē. Liela kukaiņu skaita parādīšanās mājā norāda uz kāda mājinieka slimību. Sadzīves problēmas nevajadzētu uztvert kā sodu. Varbūt šādā veidā mājoklis mēģina aizsargāt savu īpašnieku.

Avots:rsute

COMMENTS

Pievienot komentāru