Dāvanas, kuras mums sūta mirušo tuvinieku dvēseles, bet mēs tās pat neievērojam

Ir vairāki veidi, kā viņsaules dvēselēm iespējams kontaktēties ar mūsu pasauli. Ļoti bieži mirušo cilvēku dvēseles izmanto šos veidus, lai ar mums kontaktētos.

Vai mirušais tuvinieks no debesīm ir spējīgs sūtīt mums dāvanas? Jūs noteikti laiku pa laikam sastopaties ar ko tādu, kas atgādina jums par jūsu mirušajiem tuviniekiem. Tā nav tikai parasta sakritība.

Ir vairāki saiknes kanāli, caur kuriem aizsaules dvēseles spējīgas kontaktēties ar mūsu pasauli. Ļoti bieži mirušo cilvēku dvēseles izmanto šos kanālus, lai ar mums kontaktētos.

Lūk, kādi mēdz būt šie signāli:

Vārdi

Izkārtnes, plakāti, reklāmas vai ceļa zīmes var negaidīti izveidot ar jums dialogu. Ieraugot kādu vārdu vai vārdu savienojumu, jūs nekavējoties atminaties noteiktu aizgājušo cilvēku.

Šīs zīmes jums sniedz šī cilvēka dvēsele, lai palīdzētu jums virzīties pareizajā virzienā. Jūsu radinieks vēlas par jums parūpēties un palīdzēt. Ja kaut kas tāds notika brīdī, kad braucāt un ieraudzījāt zīmi, dodieties tās virzienā, lai palūkotu, ko tā jums sagatavojusi. Ja tas bija veikals, tad ieejiet tajā, utt. Proti, ir noteikti jāseko šīm norādēm.

Bites, tauriņi, putni

Šie mīļie un jaukie dabas radījumi domāti ne tikai tādēļ, lai cilvēki varētu ar tiem priecēt acis, bet arī tam, lai mūsu tuvinieki no aizsaules spētu ar mums komunicēt.

Tāpat, kā eņģeļi ir Dieva sūtņi, tā arī mazās, spārnotās radības ir šeit, lai mūsu aizgājušie tuvinieki spētu par sevi likt zināt. Līdzko ieraugāt kādu no šīm radībiņām sev līdzās, uzreiz iedomājieties par kādu no saviem aizgājējiem. Tas palīdzēs izveidot saikni ar viņu un, iespējams, saņemt kādu ziņu.

Gliemežvāki

Ja jums ir izdevies atrast gliemežvāku tam pavisam netipiskā vietā, tālu prom no jūras, tas liecina par to, ka kāds no viņsaules cenšas ar jums sazināties. Ja šāds gliemežvāks atrodas jums pa ceļam, to noteikti nepieciešams pacelt un ņemt sev līdzi, jo tā ir mirušā cilvēka dāvana.

Spīdīgi apļi fotogrāfijās

Vai vainīgi ir putekļi uz objektīva, vai varbūt tomēr radinieki no viņsaules, kas cenšas sazināties ar jums? Pārbaudiet savu kameru: ja ar kameru viss ir vislabākajā kārtībā un tā ir tīra, tad tie noteikti ir jūsu aizgājušie radi, kas cenšas ar jums sazināties.

Monētas

Jau no seniem laikiem ir ticējums, ka atrasta monēta liecina par jūsu mirušo radinieku centieniem ar jums sazināties. Tiek lēsts, ka brīdī, kad cilvēks atrod monētu, tam blakus atrodas kāds mirušais radinieks, cenšoties viņu pasargāt, mīlēt un cienīt.

Skaitļi

Ja jūs nemitīgi piefiksējat kādu konkrētu skaitli vai jums acīs nemitīgi iekrīt skaitļi, kas saistīti ar kādu konkrētu mirušo cilvēku (svarīgs datums viņa dzīvē, mīļākais skaitlis, dzimšanas diena utt.), tas nozīmē, ka šis cilvēks sūta jums sveicienus. Noteikti piefiksējiet, kas tas ir par skaitli, un centieties izanalizēt situāciju.

Mūzika

Ja kaut kur pēkšņi sāk skanēt dziesma, kas jums atgādina par aizgājušo cilvēku, tad tā nav vienkārša sakritība. Ļoti bieži šāda mūzika mums atauš konkrētas atmiņas, un ne velti, jo mūsu radinieki šādi cenšas mums par sevi atgādināt.

Sapņi

Jums sapnī var rādīties teju jebkas. Taču, ja jūs sapnī redzat aizgājušo cilvēku, tad ne mirkli varat pat nešaubīties – to jums sagādāja šis cilvēks. Attiecieties pret šādiem sapņiem ar pilnu nopietnību, izanalizējiet tos un centieties saprast, ko tieši jums šis cilvēks cenšas pateikt.

Spalvas

Daudzkrāsainas spalvas ir ļoti izplatīta aizgājēju dāvana. Putnu spārni ceļ viņus debesīs, šādi ļaujit nokļūt viņiem daudz tuvāk klāt mirušajām dvēselēm – daudz tuvāk nekā to var izdarīt cilvēks.

Tieši tādēļ mirušās dvēseles izmanto spalvas kā signālu saviem tuviniekiem uz zemes. Ja jums gadās pa ceļam ejot ieraudzīt putna spalvu, paceliet to un skaļi nosauciet mirušā cilvēka vārdu (protams, ja jums tajā brīdī tas nerada problēmas). Tādā veidā jūs ziņojat savam tuviniekam, ka jūs viņu atceraties un viņš var jūs turpināt sargāt no mākoņa maliņas.

Lasi vēl: Ja savās attiecībās pamanat ko šādu, tad 99,9% nākotnē jūs nebūsiet kopā…

Viens telefona zvans

Ja jūsu telefons iezvanījās tikai vienu reizi, tas var liecināt par to, ka jūsu tuvinieks cenšas ar jums sazināties. Ļoti daudzi cilvēki apgalvo, ka viņi pat gadiem pēc tuva cilvēka zaudējuma laiku pa laikam dzirdot vienu signālu telefona zvanā. Visbiežāk, protams, tas ir tieši pēc zaudējuma. Tā vien šķiet, ka cilvēks, kas tikko aizgājis, ziņo, ka veiksmīgi nonācis debesīs.

COMMENTS

Pievienot komentāru