Ja uzrakstīt vēlēšanos uz lauru lapas un tad iemest to ugunī, tad gaidāms kaut kas brīnišķīgs!

Senie romieši un grieķi piedēvēja lauram burvju īpašības, to izmantoja savos rituālos un uzskatīja, ka lauru lapas atnes uzvaru, laimi un panākumus. Laurs -tīrības simbols, centības, uzvaras un nemirstības simbols. Tas dod dzīvības spēku, panākumus un vēlmju izpildi.

Lasi vēl: Dabīgs un paštaisīts: Šis siers ir daudz lētāks un veselīgāks, nekā pirktais!

Senais grieķu mīts vēstī: saules gaismas un dzejas dievs Apollo iemīlēja skaisto nimfu Dafni, upes dieva Peneusa meitu. Apollons izsekoja un vajāja meiteni itvisur, un, lai glābtos no bezgodības un kauna, viņai bija jāpārliecina savs tēvs lai viņu pārvērš par lauru krūmu.

Kopš tā laika laurs kļuva par Apollona iecienītāko augu: viņš izdaiļoja ar to savu galvu un liru, lauru vainagi tika piešķirti cīņu uzvarētājiem, kā arī mūziķiem, dziedātājiem, dzejniekiem un dejotājiem, kam viņš bija mecenāts.

Senie romieši un grieķi ticēja laura maģiskajām īpašībām, to izmantoja savos rituālos un ticēja, ka laurs nes uzvaru, laimi un panākumus.

Izmēģiniet arī jūs pievilināt sev laimi, šķiet, ar diezgan vienkāršās lauru lapas palīdzību!

Uzrakstiet vēlēšanos uz lauru lapas, tad iemetiet to ugunī vai aizdedziniet – un viss, ko ievēlēsieties, galu galā piepildīsies.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru