Ja uzrakstīt vēlēšanos uz lauru lapas un tad iemest to ugunī, tad gaidāms kaut kas brīnišķīgs!

Izklājiet pa vienai lauru lapai katrā istabas stūrī, kur jūsu mājinieki pavada visvairāk laika – laurs izdzīs jūsu mājinieku slimības.
Ja jūs pastāvīgi nēsāsiet līdzi lauru lapu, tas pasargās jūs no nepatikšanām un negadījumiem.
Lai piesaistītu pozitīvas pārmaiņas, berzējiet lauru lapu pirkstos, ieelpojiet smaržu un skaļi, balsī izsakat savu vēlmi augstākiem spēkiem.

Lasi vēl: Auto eksperts nosauca automašīnu, kurā pēc ceļu satiksmes negadījuma vēl nav miris neviens cilvēks
Novietojiet lauru lapu zem spilvena – tas veicinās labus sapņus.
Lauru aromāts glābj no noguruma, kā arī sniedz vairāk spēka tiem, kas nodarbojas ar sportu.
Ja pie sliekšņa zem paklāja tiek liktas četras lauru lapas, tās nesīs panākumus. Lapām jābūt vērstai ar kātiņa daļu vienam pret otru, figūra atgādinās krustu. Vienu reizi mēnesī nomainiet lapas uz jaunām.


Lai jaunlaulātiem būtu laimīga ģimenes dzīve, pirms kāzām uz visu nakti ieliek kurpēs gan līgavai, gan līgavainim pa lauru lapai, un no rīta neaizmirstiet izņemt tās no kurpēm, un pateikties lauram par palīdzību.
Piesieniet virs durvīm piecas lauru lapas, kas sasietas ar sarkanu diegu, un visiem, kuri dzīvo šajā mājā, veiksies labāk ikdienas solī.
Lauru lapas zariņš virs bērna gultas viņu pasargās no ļaunas acs.
Rituāls, lai piesaistītu naudu: ņem vienu lauru lapu, uzpiliniet uz tās apelsīnu ēterisko eļļa un novietojiet to vietā, kur jūs parasti glabājiet ietaupījumus – tas piesaistīs vairāk finanses un ienākums palielināsies.
Hipokrāts norādīja: ja mēs izklāsim kaltētas lapas lauru gar gultas malu grūtnieci, tas ir būtiski remdēt dzemdību sāpes un viņu nomierināt.

avots

Pievienot komentāru