Ja viņš neciena savu māti, viņam nebūs cieņas arī pret tevi

Ja viņam tā arī nav izveidojušas ciešas, tuvas un atklātas attiecības ar māti, viņš nemaz nezinās, kā izrādīt savu mīlestību un maigumu, attiecīgi viņam būs grūti veidot attiecības.

Protams, viņš izturēsies ar cieņu pret sievietēm, ar daudzām pat draudzēsies, taču, tiklīdz nonāks līdz nopietnākām un dziļākām attiecībām, viņš meklēs atkāpšanas ceļus.

Tas notiek tāpēc, ka viņam nav bijis mīlestības un pieķeršanās ar māti, viņam būs grūti dāvāt šīs jūtas citiem, tā būs pavisam jauna un biedējoša pieredze. Gluži kā jaunatklātā planēta ar citplanētiešiem. Tas nebūt nenozīmē, ka viņš nekad tā arī neiemācīsies mīlēt un dāvāt sirds siltumu citiem, taču partnerei noteikti būs viņam jāpalīdz, kas parasti nemaz nav viegli.

Lasi vēl: 7 lietas, ko vīrieši necieš attiecībās un šī ir tīrākā patiesība!

Ja esat iepazinusies ar vīrieti, kuram ir vēsas un atturīgas attiecības ar savu mammu, esi gatava saskarties ar grūtībām jūsu attiecībās. Jums nāksies pielikt ne mazums pūļu, izrādīt visu savu pacietību un mīlestību, lai atkausētu šo ledus sirdi, un palīdzēt viņam atvērties un noticēt.

Ja jūsu vīrietis vispār neciena savu māti, jo bērnībā viņam nācās pārdzīvot psiholoģisko vardarbību, tad pastāv ļoti liela varbūtība, ka arī pret citām sievietēm viņš izturēsies pazemojoši un bez mazākās cieņas. Tas ir tikai un vienīgi pārciestās psiholoģiskās traumas rezultāts, no kura būs grūti atbrīvoties.

Būdams romantiskajās attiecībās, šāds vīrietis darīs visu, lai pēc iespējas stiprāk sāpinātu savu sievieti. Viņš viņu pazemos, centīsies iznīdēt ticību sev un saviem spēkiem, vārdu sakot – centīsies morāli sagraut, kā savulaik to darīja viņa māte.

Šāds vīrietis ir toksisks, jo ir izaudzis toksiskā vidē. Viņš vairs nespēj iztikt bez sāpēm un pazemojumiem.

Ja esat satikusi šādu vīrieti, jums būtu jāsaprot, ka viņš nav jums piemērots. Jūs nekad nespēsiet viņu mainīt. Tas nav iespējams. Viņam pašam jātiek galā ar savu pagātni.

Tātad, ja esat sākusi tikties ar kādu, esat vērīga pret vīrieša attiecībām ar māti, vai tās ir cieņpilnas. Jo gluži vienkārši nav iespējams sagaidīt cieņu pret sevi, ja viņš neciena pašu pirmo un svarīgāko sievieti savā dzīvē – savu māti.

Avots:

cluber

Pievienot komentāru