Jo vairāk laika pavadīsi ar mammu, jo ilgāk viņa dzīvos

Turklāt vecākiem nav svarīgi redzēt tevi katru dienu. Viņiem svarīgi būt lietas kursā par jaunumiem tavā dzīvē, par to, kas notiek tavā dzīvē.

Tava uzmanība un rūpes dod viņiem drošības sajūtu. Ir svarīgi, lai vecāki zinātu, ka tev viņi vēl ir vajadzīgi. Paņem tālruni un pazvani viņiem, lai pastāstītu, kā pagājusi tava diena.Uzzini, kā viņi pavadīja dienu.

Saziņa ar vecākiem ir svarīga ne tikai viņiem, bet arī tev:  ikvienam no mums ir nepieciešama vecāku gudrība, padomi, stāsti. Tāpēc uzaicini viņus uz vakariņām vai apciemo viņus. Iztēlojies sevi viņu vietā, jo drīz vien arī pienāks laiks, kad sasniegsi viņu vecumu.

Saviem vecākiem tu vienmēr paliksi bērns, pat tad, ja tev ir jau 40 gadi, un tu vadi lielu uzņēmumu. Vecāki nekad nepārstāj uztraukties par saviem bērniem.

75% vecāku norāda, ka ar pieaugušiem bērniem attiecības tikai uzlabojas. Ar pusaudžiem atrast kopīgu valodu ir grūtāk.

Lasi vēl: Vai zināji, kāpēc sīpolu sagriež četrās daļās un pievieno tējai?

Dzīvi vecāki ir ļoti liela dāvana. Parasti viņu vērtību mēs saprotam tikai tad, kad uz visiem laikiem zaudējam pašus tuvākos cilvēkus. Tāpēc nezaudē laiku. Sazinies ar vecākiem pēc iespējas biežāk – nekas un neviens tevi nemīlēs tā kā vecāki.

Mātes mīlestības spēks ir spējīgs tevi piecelt kājās! To pierāda kā cilvēka stāsts, kurš 12 gadus pavadīja komā, bet viņa māte dienu un nakti pavadīja pie viņa gultas.

Un cik bieži tu sazinies ar saviem vecākiem? Vai tu to dari pēc savas paša iniciatīvas?

Avots:

interesno

Pievienot komentāru