Jūlijā dzimušo cilvēku rakstura tumšās un gaišās puses. Iepazīsti tās pa īstam! Viņi nav tik pūkaini kā liekas

Tavu raksturu var viegli ietekmēt ne tikai zodiaka zīme, bet arī gadalaiks un mēnesis, kurā esi dzimis.

Cilvēki, kas pasaulē nākuši jūlijā, pašā vasaras vidū, izceļas ar šādām rakstura iezīmēm: viņi ir draudzīgi, prot jokot, bet ļoti ātri var nogurt no jebkuras aktivitātes.

Jūlijs aptver divas zodiaka zīmes: līdz 22. jūlijam dzimst Vēži, bet no 23. jūlija –Lauvas.

Jūlijā dzimušo Vēžu labās īpašības (1.-22. jūlijs)

Empātija. Šie ļaudis ir ļoti jūtīgi, tāpēc izceļas ar spēju uzmanīgi un pacietīgi klausīties citos cilvēkos un jūt viņiem līdzi. Ja Vēzis ir tavs draugs, viņš būs lielisks padomdevējs, ja tev radīsies kādas grūtības vai būs jāpieņem nopietns lēmums.

Uzticamība. Nav uzticamāku cilvēku par Vēžiem. Viņi vienmēr turēs savus solījumus un gaidīs to pašu no tevis. Vēži, protams, var ciest no noskaņojuma svārstībām, taču to uzticamība vienmēr paliek nemainīga.

Miermīlība. Mieram un harmonijai ir izšķiroša nozīme Vēža garīgajā labklājībā. Rupjības, niknas ķildas un konflikti nav domātiviņa maigajai un ievainojamajai dvēselei. Šiem cilvēkiem ir nepieciešama emocionāla stabilitāte.

Radošums. Jūlijā dzimušajiem Vēžiem patīk dalīties savās domās un uzskatos ar mākslas palīdzību. Viņi ar lielu prieku izpauž sevi radoši: glezniecībā, mūzikā, dzejā, rokdarbos.

Jūlijā dzimušo Vēžu sliktās īpašības (1.-22. jūlijs)

Pārmērīga ievainojamība.Šajā laikposmā dzimušie mēģina no malas izskatīties nesalaužami, bet patiesībā viņu būtība ir dziļi sentimentāla. Vēži nepanes noraidījumus vai neveiksmes, kuras rada tiem lielas ciešanas. Tādos brīžos viņi noslēdzas sevī un nevēlas komunicēt.

Pārmērīgs piesardzīgums. Jūlijā dzimušie Vēži ir ļoti kautrīgi un modri, viņi nekad neiziet no savas komforta zonas. Šiem cilvēkiem nepatīk pārmaiņas, viņiem ir nepieciešama emocionāla stabilitāte un drošība. Vēžiem ir jākļūst pārliecinātākiem par sevi, lai sasniegtu mērķus.

Garastāvokļa maiņas. Vēžu noskaņojums var būt atkarīgs no jebkā, pat no nenozīmīgiem sīkumiem. Jūlijā dzimušie Vēži ir neparedzami, un tāpēc ar viņiem dažkārt ir grūti komunicēt. Viņi ir ne tikai ļoti jūtīgi, bet arī pastāvīgi maina savu viedokli un paustās idejas.

Nomāktība.Emocijas var pārņemt viņus pilnībā. Un, ja tās ir negatīvas, Vēzis ilgstoši jutīsies nomākts un depresīvs.

Jūlijā dzimušo Lauvu labās īpašības (23.-31.jūlijs)

Aizrautība. Jūlijā dzimušie Lauvas ir lieliski motivētāji, kuri iedvesmo apkārtējos. Viņi vēlas, lai citi, īpaši tuvākie, sasniegtu savus mērķus un spētu īstenot visus sapņus. Lauvām patīk redzēt sev blakus laimīgus cilvēkus.

Enerģiskums. Jūlijā dzimušie Lauvas izstaro pozitīvu enerģiju, spēku, mīlestību un optimismu. Ja tu jūties skumīgi un tev nepieciešama motivācija, vislabāk tevi sapratīs tieši Lauvas. Viņu pozitīvās vibrācijas ir “lipīgas”.

Entuziasms. Lauvas ir drosmīgas un kaislīgas. Jūlijā dzimušie Lauvas vienmēr dzīvo rosīgu un piepildītu dzīvi un iegulda savu entuziasmu visā, ko dara, it īpaši, ja runa ir par attiecībām.

Radošums.Lauvas ir atvērtas, rotaļīgas un mazliet bērnišķīgas, kas izpaužas viņu centienos pēc radošuma. Pateicoties spēcīgajai iztēlei, Lauvas spēj no nekā radīt brīnišķīgas lietas.

Lasi vēl: Brīnumainā “augšāmcelšanās”. Sieviete nāk pie samaņas teju pēc 30 komā pavadītiem gadiem. Un lūk, ko viņa pirmo saka!

Jūlijā dzimušo Lauvu sliktās īpašības (23. – 31. jūlijs)

Dominēšana.Cilvēkiem, kas dzimuši šajās periodā, patīk dominēt, viņiem ir ļoti spēcīgs raksturs. Jūlijā dzimušie Lauvas skaidri zina, ko dzīvē vēlas, un vienmēr to iegūst. Viņi cenšas visu kontrolēt un pārvaldīt citus cilvēkus.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru