Jūsu organisms var brīdināt par sirdslēkmi vēl mēnesi pirms tās: 8 slēptas pazīmes, par kurām jāzina katram no mums!

Ir ļoti svarīgi regulāri rūpēties par savu veselību, turklāt ne mazāk svarīgi ir laikus pamanīt draudus par tuvojošos sirdslēkmi. Statistikas dati liecina, ka katrs ceturtais nāves gadījums ir tieši sirdslēkmes dēļ.

Lasi vēl: Šīs zodiaka zīmes var ienaidniekiem uzlikt ”ļaunu aci”, stāsta Džūlija Vanga

Pateicoties jauniem atklājumiem kardioloģijas nozarē, nāves gadījumi sirdslēkmes dēļ pēdējo 10 gadu laikā ir samazinājušies. Taču nāves gadījumi tieši šī paša iemesla dēļ tik un tā ir ļoti augsti.

Ir zināms, ka cilvēkiem, kas pārdzīvojuši sirdslēkmi, simptomi parādās jau ļoti laicīgi. Parasti cilvēki neņem vērā tos, vai uzskata, ka šādi simptomi nav veselībai bīstami.

Nogurums
Mēs visi laiku pa laikam izjūtam nogurumu – tas ir tikai dabiski. Taču, ja jūs esat tik ļoti noguruši, ka visparastākais veikala apmeklējums atstāj jūs bez spēkiem, ir pienācis laiks doties pie ārsta. “Circulation” žurnālā publicētie pētījumi liecina, ka enerģijas trūkums un bezspēks parasti parādās mēnesi pirms sirdslēkmes. Ja jūs kaut kādu iemeslu dēļ pēkšņi jūtat elpas trūkumus un ļoti lielu nogurumu, ieteicams doties pārbaudīt savas sirsniņas veselību.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru