Zane Vītola kļuvusi par topošā SEB Inovāciju centra vadītāju

Lai veicinātu Latvijas uzņēmēju izaugsmi, vasaras sākumā durvis vērs SEB bankas Inovāciju centrs, kas atradīsies Rīgā, Vaļņu ielā 11. Šīs telpas būs mājvieta pasākumiem un notikumiem uzņēmējdarbības izaugsmes nodrošināšanai. Par SEB bankas topošā Inovāciju centra vadītāju kļuvusi Zane Vītola.

SEB bankas vadītāja Ieva Tetere: “Esam vēruši Inovāciju centru durvis jau Igaunijā un Lietuvā. SEB bankai Baltijā ir vienots mērķis – Inovāciju centri kā vieta uzņēmēju un to darbinieku izaugsmei. Šo izaugsmi palīdzēs virzīt dažādi notikumi, tai skaitā mūsu uzsāktā Izaugsmes programma, kuras ietvaros šogad ieguldīsim 60 000 eiro 12 uzņēmumu izaugsmes nodrošināšanai un biznesa izaugsmei. Inovācijas centru plānojam vērt vaļā vasaras sākumā, bet jau šobrīd ir virkne lietu, kas jāveic, lai centrs vērtu durvis un tajā būtu nozīmīgs un uzņēmējiem noderīgs saturs. Zanes pieredze, intereses un enerģija bija tas, kas mums nepieciešams, lai spētu mūsu ieceri realizēt dzīvē!”

SEB bankas Inovāciju centra vadītāja Zane Vītola: “Veidot un attīstīt SEB bankas Inovāciju centru ir liels izaicinājums un lieliska iespēja, un ekosistēmas radīšana uzņēmēju izaugsmei ir mūsu ilgtermiņa mērķis. Man vienmēr ir paticis būt pārmaiņu procesā, it īpaši tad, ja tas ir virzīts uz izaugsmi. Mūsu mērķis ir izveidot SEB Inovāciju centru par vietu izaugsmei dažādos griezumos – gan biznesam nepieciešamo zināšanu iegūšanai, gan arī veidot kā vietu, kur veidot jaunus kontaktus.”

Savas darba gaitas Zane Vītola uzsākusi pirms sešiem gadiem tieši SEB bankā, strādājot komunikācijas un sponsorēšanas jomā, vēlāk kļūstot arī par pirmo inovāciju virziena vadītāju SEB bankā. Zane Vītola strādājusi arī citos uzņēmumos, kur uzkrājusi pieredzi komunikācijas, mārketinga un zīmola vadības jomā.

Zane Vītola ir ieguvusi maģistra grādu komunikācijas zinātnē Latvija Universitātē. Paralēli veicinājusi savu profesionālo izaugsmi, pilnveidojot zināšanas specializētajās apmācībās Eiropas Inovāciju akadēmijā.

SEB grupa ir vadošā finanšu pakalpojumu sniedzēja Ziemeļeiropā. Kā banka ciešām un ilgtermiņa attiecībām, SEB Zviedrijā un Baltijā piedāvā finanšu konsultācijas un plašu finanšu pakalpojumu klāstu. Dānijā, Somijā, Norvēģijā un Vācijā SEB darbības galvenā prioritāte ir korporatīvo un investīciju bankas pakalpojumu sniegšana uzņēmumiem un institucionālajiem klientiem. SEB grupas darbību starptautiskā līmenī apliecina klātesamība 20 pasaules valstīs. Uz 2017. gada 31. decembri SEB grupas kopējie aktīvi veido 2 560 miljardus Zviedrijas kronu, kopējie aktīvi pārvaldīšanā – 1 830 miljardi Zviedrijas kronu. SEB grupā strādā 15 000 darbinieku. Vairāk par SEB grupu: www.sebgroup.com.

Pievienot komentāru