Kā katras zodiaka zīmes pārstāvji sadzīvo ar koronavīrusa radīto situāciju. Daži ir depresijā, bet citi spējuši pat gūt sev labumu!

Koronavīrusa pandēmija ir spēcīgi iedragājusi planētas iedzīvotāju ikdienas dzīvi – daudzi ir zaudējuši darbu, tuviniekus un ierastos brīvā laika pavadīšanas veidus.

Šajā horoskopā mēs tev pastāstīsim, kā katras horoskopa zīmes pārstāvji sadzīvo ar nāvējošās sērgas radīto situāciju.

Auns

Auns ir pieradis dzīvot aktīvu un pilnvērtīgu dzīvi. Protams, kakoronavīrusa pandēmija ir iznīcinājusi daudzus tavus plānus, bet karantīna laupījusi iespēju ceļot un iepazīt jaunas vietas. Tomēr Auns saglabā optimismu un tagad visu savu enerģiju novirza mājokļa labiekārtošanai vai piestrādāšanai, lai gūtu papildu ienākumus.

Vērsis

Neraugotiesuz visām grūtībām, Vērsim šķiet, ka viņa dzīve joprojām ir normāla. Tu esi mājās sēdētājs, tāpēc neciet no tā, ka vīrusa dēļ tiek rekomendēts iespēju robežās palikt mājās. Turklāt piesardzīgais Vērsis ir paspējis sagatavoties un morāli nobriest pašizolācijai, ja tāda viņam būs nepieciešama.

Dvīņi

Dvīņiem pašreizējā situācijā klājas grūti, jo šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem vitāli vajadzīga saskarsme un jauna informācija. Kapantīna ir liegusi Dvīņiem iespēju tikties ar draugiem un doties uz biroju. Tāpēc patlaban Dvīņi lielāko daļu laika pavada internetā, lasot jaunākās ziņas par pandēmiju un tērzējot ar paziņām.

Vēzis

Šis ir briesmīgs laiks Vēzim, kurš balansē uz depresijas robežas.Tu uztraucies par saviem mīļajiem, situāciju valstī, ekonomiku, un personīgo veselību. Neziņa par rītdienu dzen tevi izmisumā. Vēžiem ir jānomierinās un jāatlaiž bailes, citādi viņi var salūzt.

Lauva

Arī Lauvam neklājas labi, jo sociālie kontakti, komunikācija un iespēja atrasties uzmanības centrā piešķir tavaidzīves jēgu. Turklāt tev nākas ekonomēt saistībā ar problēmām darbā, ko ir visnotaļ grūti izdarīt, ņemot vērā tavu mīlestību pret greznību.

Jaunava

Jaunavas zīmē dzimušie cenšas ignorēt pandēmiju un dara visu iespējamo, lai dzīve turpinātos pēc ierastā scenārija. Lai nepadotos bailēm, tu esi iedziļinājies darbā. Taču ir svarīgi laiku pa laikam atslēgties, citādi radīsies problēmas ģimenē un tiks nodarīts kaitējums tavai veselībai.

Svari

Svari ir pieraduši meklēt balansu un līdzsvaru it visā. Tieši tāpēc šajā zodiaka zīmē dzimušajiem ir tik grūti pierast pie jaunās situācijas. Pandēmijas dēļ dzīve ir kļuvusi pārāk neprognozējama, kas izsit Svarus no sliedēm. Astrologi iesaka šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem meditēt un praktizēt elpošanas tehnikas, lai nomierinātos un pārstātu raizēties.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru