Kā katras zodiaka zīmes pārstāvji sadzīvo ar koronavīrusa radīto situāciju. Daži ir depresijā, bet citi spējuši pat gūt sev labumu!

Skorpions

Skorpions turpina cīnīties, centīgi strādā, meklē jaunus ienākumu avotus un rūpējas par ģimeni. Bet daudzi pat nenojauš, ka arī tev nākas tikt galā ar negatīvām domām, kuras saindē dvēseli. Noskaņojies uz pozitīvas nots un atceries, ka koronavīrusa izraisītais sajukums pasaulē reiz beigsies.

Strēlnieks

Strēlniekam pagaidām ir grūti saprast, kas ir noticis un kāda tagad būs dzīve. Tāpēc lielāko daļu laika šīs zodiaka zīmes pārstāvji izvēlas pavadīt, sapņojot par ceļojamiem un braucieniem. Taču tev nāksies saskarties ar realitāti un risināt problēmas.

Mežāzis

Pandēmija ir izsitusi Mežāzi no sliedēm. Izmainījies darba grafiks (vai esi zaudējis darbu), izzudusi ierastā rutīna, turklāt visapkārt rosās panikas cēlāji. Tev atliek vienkārši cerēt, ka drīz viss atkal nostāsies savās vietās, bet pagaidām pacenties izveidot jaunu grafiku.

Ūdensvīrs

Ūdensvīra zīmē dzimušie ir spējuši veiksmīgi pielāgoties jaunajai situācijai, tāpēc viņi labi tiek galā un pat ir paspējuši gūt sev zināmu labumu no notikušā. Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem ir daudz jākustas svaigā gaisā, lai neiedzīvotos depresijā.

Lasi vēl: Kāpēc audzināt bērnu vienai dažkārt ir vieglāk, nekā audzināt kopā ar bērna tēvu

Zivis

Zivis, visticamāk, ja pasen ir depresīvā stāvoklī. Daudziem šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem šķiet, ka nupat dzīve ir beigusies un vairs nav jēgas turpināt cīņu par izdzīvošanu. Taču – ir jānomierinās un jāpārliecina sevi par to, ka cerība vēl ir, citādi piedzīvosi nervu sabrukumu.

Avots:

slovofraza

Pievienot komentāru