Ir tikai viens veids kā ”iekurināt” vīrietī dzirkstelīti, lai viņš uzreiz mestos tev virsū

Vīrs vai draugs palicis vēsāks? Tā gadās.

Kad tevi “mīl”, tu bez vilcināšanās izmātā pa māju vecas apakšbiksītes, un pielej sava mīļotā galvu ar informāciju par nagiem, hormoniem un viņa māti-muļķi. Tu sāc satraukties uz rīkoties tikai tad, kad vīrietis tevi vairs seksuāli neiekāro. Tad tu sāc skriet pie zīlniecēm un apakšveļas veikaliem.

Tu vel vīrieti uz jūru, kur uz savas celulīta skartā ķermeņa uzvelc mežģīņu veļu, tu mājās aizdedz nesaskaitāmu daudzumu sveču un pieprasi seksuālas attiecības.

Tu skrien uz dažādiem forumiem un lasi žurnālu “Cosmo”, kur tiek piedāvāts izmēģināt 5 efektīvus paņēmienus, lai atgrieztu kaisli attiecībām. Tu paklausīgi tos ievēro un pat sāc nodarboties ar sportu. Bet tā problēma ir tāda, ka tavs vīrietis vienkārši tevi vairs negrib.

Lasi vēl: Pareizas pozas miegam, kas uzlabos veselību un palīdzēs vienā acumirklī iemigt

Ko darīt?

Ir tikai viens veiks kā atkal aizdedzināt kvēli vīrietī, kas pret tevi ir atsalis: iegūsti mīļāko. Par to tev nepateiks ne glancētie žurnāli, ne internets. Un tomēr, šis paņēmiens ir pats iedarbīgākais un pats drošākais.

Nē, jaunu apakšveļu, protams, iegādājies. Ja vajag, uzlabo krūtis. Trenē savu dibenu. Un noteikti dodies kādā mīlas piedzīvojumā. Flirts sociālajos tīklos ir lielisks sākums romānam. Tu vari vēlreiz doties atvaļinājumā.

Protams, bez vīra. Un tur tu vari krist kāda apburoša Mario apskāvienus, kurš uz tevi lūkojas degošām acīm. Atkārtošos vēlreiz: nevajag atvaļinājumā ņemt līdzi vīrieti, kurš pret tevi ir atdzisis.

Dodies ceļojumā viena pati. Tur tevi sagaidīs pūlis ar tēviņiem, kuri būs gatavi tevi noslīcināt komplimentu jūrā un sūtīt ziņas ar sirsniņām un skūpstiem.

Un, kad tavs telefons jau būs pārblīvēts ar tādām ziņām kā “Mazā, es ilgojos pēc tevis, tavs nejēga attapsies un sāks tev skriet pakaļ, sekot, līdīs tavā telefonā, kļūs greizsirdīgs un uzstās uz pieciem dzimumaktiem dienā. Kā tev rīkoties ar visu šo? Izlem pati!

Avots:

kaifovo

Pievienot komentāru