Kā sargeņģelis tevi brīdina par briesmām. 5 pazīmes, kurām tev būtu jāpievērš uzmanība

Lai augstākie spēki mums palīdzētu, biežāk vērsies pie sava sargeņģeļa ar lūgšanām. Neredzamais aizbildnis vienmēr nāks palīgā jebkurā sarežģītā situācijā, palīdzēs noturēties uz veiksmes viļņa un saglabāt ticību sev.

 

Sargeņģelis mūs vienmēr brīdina par briesmām, tas vienmēr ir mums blakus. Neredzamais sargs mūs aizsargā vai sūta slepenas zīmes, kas brīdina, ka esam uz nepareizā ceļa.

 

Lūk, piecas drošas brīdinājuma zīmes:

 

Piespiedu izmaiņas plānos

 

Iedomājies, ka nokavēji lidojumu, autobusu, vilcienu, darbu vai ko citu. Ir pienācis laiks iziet no mājas, bet pēkšņi kaut kas notiek – tu nevari atcerēties, kur noliki atslēgas, saplīst kanalizācijas caurule, kaķis nogāž puķu vāzi. Tas liek tev aizkavēties, mainīt plānus vai palaist garām kādu iespēju.

 

Šajā gadījumā par likteni nav jāsūdzas, jo sargeņģelis tevi ir pasargājis no briesmām un problēmām. Daudzi cilvēki, kuri izglābušies no nāves vai ievainojumiem, vienkārši nokavēja vilcienu vai lidmašīnu, kas avarēja, paņemot līdzi daudz dzīvību. Šie ļaudis pauž, ka pašā pēdējā brīdī viņus kaut kas esot aizkavējis un brauciena plāni neesot īstenojušies.

 

Daudzi domā, ka tā ir nelaime, kad, piemēram, saslimstam pirms kāda svarīga un patīkama notikuma –  patiesībā tavs sargeņģelis tevi pasargā no kaut kā ļoti slikta. Liktenis mums sūta mazus pārbaudījumus, lai mēs varētu izvairīties no lielām nelaimēm.

 

Atkārtoti sapņi

 

Bieži gadās, ka cilvēki bieži redz līdzīgus sapņus, kas izraisa vienas un tās pašas emocijas. Šajā gadījumā ir tā, ka sargeņģelis mēģina mums kaut ko pateikt.

 

Sapņus ne vienmēr vajadzētu uztvert burtiski. Piemēram, ja sapnī tu slīksti vai nokrīti, strīdies ar radiniekiem, nonāc cietumā, tam nav obligāti jānotiek reālajā dzīvē.

 

Šeit ir jādomā loģiski un jāmēģina vilkt paralēles ar savu dzīvi. Piemēram –  ja šī nav pirmā reize, kad tu sapņos strīdies ar mīļajiem, tad eņģelis vēlas pavēstīt nedarīt to patiesībā, jo tas var radīt neatgriezeniskas sekas.

 

Bet gadās, ka eņģelis mums atklāj, kas patiesībā notiks –  tie ir pravietiski sapņi, kurus cilvēki parasti redz naktī no ceturtdienas līdz piektdienai.

 

Spalva uz ceļa

 

Kad tu ej pa ceļu un ieraugi putna spalvu, tā ir skaidra zīme, ka sargeņģelis tevi vēro un mēģina par kaut ko brīdināt. Visticamāk, tuvākajā nākotnē tevi sagaida nepatikšanas, bet tās var novērst.

 

Šajā gadījumā tev ir jābūt pēc iespējas uzmanīgākam,  ja laikā, kad plāno jaunas lietas, nejauši satiec svešus cilvēkus.

 

Dzīvnieks, kas tev sāk sekot uz ielas

Lasi vēl: 5 lietas ko nekādā gadījumā nevajag pieprasīt no partnera, ja nevēlies sabojāt attiecības

Ja, piemēram, kaķis vai suns seko tev līdz pat tavam mājoklim, tas ir labs signāls. Ja iespējams, vislabāk ir pabarot dzīvnieku vai nogādāt patversmē. Tiek uzskatīts, ka šajā brīdī kaķa vai suņa ķermenī iemiesojas sargeņģelis, kurš tādējādi cenšas ziņot, ka cilvēks ir nomaldījies no pareizā dzīves ceļa.

 

Visticamāk, tas nozīmē, ka cilvēks nav pareizi noteicis prioritātes vai arī nav pietiekami labi par kādu parūpējies. Ja tevi pavada kāds dzīvnieks, šī ir iespēja padomāt, vai attiecībās ar vecākiem, radiem, draugiem vai otro pusīti viss ir kārtībā.

 

Ar šo piecu zīmju palīdzību sargeņģelis mūs brīdina par briesmām. Galvenais ir laikus pamanīt šos signālus!

COMMENTS

Pievienot komentāru